dystopia

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. 10 yaşında bir masaüstü bilgisayara sahibim. Dizüstü bilgisayarım bozulunca tamir ettirmek yerine masaüstü bilgisayarımı yavaş yavaş toplamaya karar verdim. Şimdilik Msi r7 370 gaming 2g ekran kartı ve tauro 80 plus bronz 600 w power supply satın aldım. Mevcut sistemim pentium 4 işlemci, Asus p5ld2 anakart ve 3gb ddr2 ram. Yarın da ssd veya hdd ekleyip geçici olarak sistemi çalıştırmayı düşünüyorum. Ne gibi sorunlar yaşarım ve yeni aldığım parçalar için bu şekilde kullanmam bir sorun yaratır mı? Bir de seçtiğim parçalar mantıklı mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
Edit: Sisteme Samsung 850 evo ssd eklemiş bulunmaktayım.

Bende mi bir sıkıntı var anlamadım ama bu siteye 2 konu açtım 2 sinde de cevap alamadım. Ne yapmak gerektiğini de çözemedim.

Yaz aylarında diğer eksiklerimi de kapatmayı düşünüyorum. DDR4 toplamak için bir kaç ay bu şekilde idare etmeliyim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı