ASUS P5N7A-VM anakart nasıldır?

Makaleler
9
Yer
Bağcılar
Daha fazla  
Meslek
Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :)
Arkadaşlar, bu anakartta en güçlü dahili DX10 grafik birimi olduğu söyleniyor. Alma sebeplerimden biri de bu fakat bu anakart ile alakalı internette video falan bulamadım. P5N7A-VM | Motherboards | ASUS Global buradan da özelliklerine bakabilirsiniz. Eğer güzel bir OC potansiyeli varsa kullanacağım :) bu aralar anakartlarla alakalı çok konu açtım biliyorum fakat cidden merak sardım 775 sistemlerin OC konularında :D Yeni sistemlerde tek tuşla OC yapılıyor, sizin hiçbir şey bilmenize gerek yok yani. Bunun gibi eski sistemlerde öyle değil işte, yapay zekası fazla gelişmemiş, elle ayarlaman gerekiyor çoğu şeyi ve bilgi istiyor. Neyse bu anakart gözüme gerçekten güzel göründü, ya 100TL'ye ya da 130TL'ye anlaşmıştım satıcıyla :) Almak istiyorum yani anakartı. Kullanan, bilen, gören var mı bu anakartı?
Arkadaşlar :) siz siz olun Letgo'dan bir şey satın alırken dikkat edin, az daha dolandırılıcaktım :D adamı görüntülü arayıp anakarta bakmak istediğimde bu başlıkta gördüğünüz kart yerine FM2 veya AM2 yonga setli bir anakart ile karşılaştım. İşin komik yanı da bana " Yani şu an üstünde E6500 model işlemci var, AMD yonga setli bir anakart değil) diye diretmesiydi 😅😂 Gerçekten o anakartı satıyor olsaydı gerçekten çok mutlu olacaktım, müthiş bir anakart çünkü...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı