ASUS P5P41C Xeon modlama

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
İnternetten 2. el görüp aldığım anakarta X5450 takmayı denedim ve başarılı oldum;

Anakart: P5P41C | Anakart | ASUS Türkiye

BIOS mod: P5P41C.rar
BIOS modlama videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Yakın zamanda GTX 660 ile performans testlerini yayınlayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem zevk için toplandı, asıl sistemim bu değil. Fakat yorumun için teşekkür ederim, buradaki amacım benzer iş yapacaklara örnek göstermek.
Bu arada GTX 660 kullanma sebebim üstü ekran kartlarının darboğaz yapacak olması, overclock işlerine aşina olmadığım için

Son düzenleme:
Hayırlı günler aynı anakarta sahibim ve evde çocuklar için düşük bütçeli bir bilgisayar topladım üstünde e6500 işlemci ve 4 gb ram var çoğunlukla minecraft oynadıkları için çok kasma yapıyor sorum şu bu karta xeon e5450 mi yoksa x5460 mı kullanmak mantıklı aralarında ne gibi farlar var birde bios modlayınca max. kaç gb ram takılabilir elimdeki ekran kartı hd6850 var ve 450w normal bir psu var.

@wisecancer Yeni konu açın lütfen, gerekli desteği sağlarız.

Son konuma bakabilir misiniz hocam?
RX 570 ekran kartım, Core Duo CPU E8400'den xeona geçmek istedim ve X5460 modeli bana mantıklı geldi. Yalnız anakartım bu Anakart - Hızlı Resim uyumlu mudur taktığım gibi çalışır mı gibi sorular dönüyor kafamda internette biraz araştırdım bazı insanlar X5460 modeli sistemde uyumsuzluk gibi sorunlar yaratabiliyormuş çok ısınıyormuş vesaire. Sistemimle uyumlu mudur değil midir nasıl öğrenebilirim ? Veyahut kasamda 2 tane stok fan var biri işlemcimin üstünde diğeri kasanın üzerinde bi de ekran kartımın fanları var 2şer adet ısınma problemi yaşar mıyım?
Hayırlı olsun. Günümüzdeki Dolar kuru nedeniyle sistem toplanmaz hale geldi. İkinci el modlanmış Xeon X5460, RX 570 sistemler de görmek isterim bu konu dışında.

Aynı kart bende var ve aynı işlemciyi düşünüyorum Eğer 2'sini yan yana getirmeyi başarırsam paylaşırım performansını

Bu kodları yazan en iyi kartlardan biri olduğunu belirtmiş yani oluyor sıkımtı yok ben e5450 kullandım kule tipi soğutucu ile sorun yaşamıyorum fakat kasa içindeki fanları bir taraf emiş bir taraf çıkış olarak ayarlayın sorun olacağını sanmam yinede hhız değerlerini kontrol ederek sıcaklığı kontrol etmekte fayda var ayrıca ben emişi genelde arkaya verip üzerini buzdolabı magnetlerini ve bone kullanarak kapatırım tozlanmayı kesmek için aklımızda bulunsun kolay gelsin.

Çok teşekkürler ancak o sitede GA_EP Modeli ile GA-P Modeli karıştırılmış. 2side farklı anakartlar açıkcası ondan emin olamadım fakat BIOS microcode Xeon | tanieprocesory.pl bu ve Main page bu linkte de benim anakartımdan var. Bu siteler güvenilir midir? Bilginiz var mı bu siteler hakkında buralardan yüklemeyi düşünüyorum BIOS'u.

Main page burası sağlamdır diğerini hiç duymadım bile umarım sorun yaşamadan halledersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…