ASUS P5PE-VM AGP mi?

lowsystem

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar anakartım agp mi bilmiyorum yeni ekran kartı alıcam. He bide agp ise bişey olmaz yeni çıkan oyunlarda gözüm yok bf2 için falan oynadığım oyunlarda kasmasın diye alıcam. Şu anki ekran kartım on board 96 mb ilk gördüğümde bende çok şaşırmıştım. 96 mb ekran kartı varmış diye. CPU-Z nin mainboard kısmının resmi:

mainboard.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart çok eski ve AGP. Alacağınız ekran kartından da hayır gelmez. Piyasada sıfır AGP kart da yok. Sistemi değiştirin.
Yeni sistem alacak maddi durumum yok şuan oynadığım oyunlarda kasmasa bana yeter. Ya pixel shader 2.0 desteklemiyor şu an kullandığım en eski oyunlarda bile açmıyor bazen bu yüzden. Ayrıca teşekkürler bilgisayar 8.5 yıldır aynı duruyor fan bile almadım o zamandan bu yana :)

Peki bildiğiniz bf2 yi normal grafikte yada düşükte düzgün çalıştıran ekran kartı varmı agp olan fx5500 açıyormuş ama normal performans verirmi bilemedim. :'(

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı