Asus P5PL2-E Sistem Upgrade

Ahmet Çakır

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.
Ben bugün sizlerden yardım almak istiyorum. Sorunum şu artık bezdim yeter artık...
Bende 3650 var baş belası tam olarak. Pentium 4 3 ghz 3gb ram drr2 300W .
Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim benim bütcem baya bir kısıtlı bir kaç kere konu açtım sistem toplama diye bir türlü almak nasip olmadı.
Karneme göre yeni sistem alacakmışım. Sizden istediğim düşük fiyatta iyi değil yanlış anlamayın. İdare edecek düşük seviyede oyun açsın yeter kasma olmasın akıcı şekilde oyun oynamak istiyorum artık. Önerilerinizi bekliyorum... Anakartım directx 10.1 destekliyor... Anakartı değiştirebilirim ama ram'i değiştiremem yada işlemciyi O yüzden directx 11 destekli bi anakart birde bi ekran kartı önerirseniz sevinirim yardım edin şu kardeşinize saygılar....

Anakart:Asus P5PL2-E

Bu tür konularda toplu sistem değişimi gerekiyor. Çünkü ekran kartı alırsan PSU darboğaz yapar, işlemci alırsan bu anakarta milat öncesi bir işlemci takılır etkisi tartışılır anakart değişimi gerektirir. Yukarı baksam bıyık, aşağı baksam sakal yani. Bize bir bütçe belirtirsen ayrıca sevinirim.

Dediğim gibi kısıtlı Sence ne kadar lazımdır kardeşim?

Online oyun oynamıyorsan para biriktir ve 2. el bir konsol al dostum.
"Tatmin olma oranın / Yapacağın masraf" çok düşük olacak diğer türlü.

Online oyun oynamıyorsan para biriktir ve 2. el bir konsol al dostum.
"Tatmin olma oranın / Yapacağın masraf" çok düşük olacak diğer türlü.

Malesef X7 mouse aldım oyun yüzünden Wolfteam oynıyorum anlamadığım max payne 3 en düşükte oynadım 45 fps aldım wolfteamda 800*600'de 20 fps nedendir bilmiyorum ekran kartındansa değiştirmek istiyorum değiştirdikten sonrada kasarsa ne yapacağım bilemiyorum

Önemli değil kardeşim canın sağ olsun

Bütçen ne kadar ? İşlemcin pentium 4'se bence değişmelisin, yani anakartı değişip o kalırsa çok fark edeceğini düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…