Asus P5S-MX SE Anakart İşlemci Uyumluluğu

Makaleler
1
Yer
Papua Yenigine
Daha fazla  
Öncelikle herkese hayırlı forumlar diliyorum.

Bugün sizlere 2 sorum olucak arkadaşlar sizin yorumlarınız önemli.Elimde başlıkta da belirttiğim gibi Asus P5S- MS SE anakartı mevcut biliyorum bayağı eski bir anakart yalnız 8 yaşındaki yeğenim için sisteme işlemci düşünüyorum ve hangi işlemciyi desteklediğini bilmiyorum. İsterseniz direk soruma geçiyim

1-) Bu anakart BİOS update yapıldığı takdirde destekleyebileceği en üst İntel Exxxx serisi işlemci hangisidir?

2-) Diğer bir sorum ise bu sistem üzerinde internette gezinirken sanırım yeğenim yanlış yerlere tıkladı ve Google Chorme üzerinde sürekli reklamlar geziniyor bunları nasıl yok edebilirim? Herhangi bir şeye tıkladığımda direk yan sekmede bir sayfa açılıyor bunun nedeni ve çözümünü belirtirseniz gerçekten çok yardımınız dokunur.

Not : Öncelikli olarak 1. soruya cevap vermenizi bekliyorum. Artık bu sisteme yatırım yapma gibi yorumları kendinize saklayın .

@Silinen üye , @BilgisayarKurdu , @Recep Baltaş , @YKTYN sizlerin yorumları önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
• Hocam sistem öyle BF4 , Crysis 3 , WDG gibi oyunlar için uprage edilmiyor internet oyunları ve online oyun için uprage ediliyor yeterli değil mi sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…