Ahmet Karaca Kilopat Katılım 15 Ekim 2012 Mesajlar 710 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2013 #11 Burak Alkan dedi: En sondaki, Update BIOS from Internet seçiliyken Next diyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yapıyorum fakat şu resimden öteye gitmiyor. Acaba "Update BIOS from file"yi seçerek yapsam olur mu? Recep Abi'nin uygulattığı işlemlerde "P5VD2MX_1017" adlı [BIN] Bios dosyasını indirmiştim. - - - Güncellendi - - - "Uptade BIS from file" seçeneğiyle denedim fakat resimdeki gibi hata verdi. Sağda kırmızı renkle yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2013
Burak Alkan dedi: En sondaki, Update BIOS from Internet seçiliyken Next diyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yapıyorum fakat şu resimden öteye gitmiyor. Acaba "Update BIOS from file"yi seçerek yapsam olur mu? Recep Abi'nin uygulattığı işlemlerde "P5VD2MX_1017" adlı [BIN] Bios dosyasını indirmiştim. - - - Güncellendi - - - "Uptade BIS from file" seçeneğiyle denedim fakat resimdeki gibi hata verdi. Sağda kırmızı renkle yazıyor.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 19 Mart 2013 #12 DOS üzerinden güncelleyeceksiniz...
Ahmet Karaca Kilopat Katılım 15 Ekim 2012 Mesajlar 710 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2013 #13 DOS üzerinden güncelleyeceğimi pek sanmıyorum. Biraz araştırdım da ben yapamam gibi Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2013