Asus p5vd2-mx Windows 7 ses sürücüsü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
W

Whoproshenob

Ziyaretçi
Arkadaşlar bilgisayarıma yeni Windows 7 kurdum. Ekran kartı sürücüsünü filan yükledim ama ses sürücüsünü bulamıyorum. Windows xp kullanırken anakartımın sitesinden indiriyordum. Fakat anakartım eski olduğu için en fazla Vista ya kadar var. Anakartım Asus p5vd2-mx. programı kurduğumda ise soundmax geliyordu. Öncelerden Windows 8.1 için olanını sormuştum recep abi sen bana linkini vermiştin. Bunun Windows 7 için olanı var mı? @Recep Baltaş

@MF özür dilerim ama gerçekten Windows 7 kullanmak zorundayım Windows 8.1 benim bilgisayarımda sorun çıkarıyor. 8.1 için ses sürücüsü varsa Windows 7 için mutlaka vardır. Lütfen bulursanız bana linkini verir misiniz ? Önceki konuyu kilitlediğiniz için yeni konu açtım yoksa kuralları biliyorum lütfen ban atmayın çok ihtiyacım var.

Çok pardon attığınız mesaja baktığımda link yoktu şimdi gördüm. konuyu direk silebilirsiniz. Teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…