snmzsnmz Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 809 Çözümler 3 Yer Muğla/Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #1 Merhaba anakartıma yeni işlemciyi takmak için BIOS'u güncelleyecektim ama 2. fotoğraftaki hatayla karşılaştım çözümünü bilen var mı? Dosya Ekleri 20210825_143325.jpg 25,9 KB · Görüntüleme: 111 20210825_143335.jpg 22,1 KB · Görüntüleme: 105
Merhaba anakartıma yeni işlemciyi takmak için BIOS'u güncelleyecektim ama 2. fotoğraftaki hatayla karşılaştım çözümünü bilen var mı?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.919 Çözümler 245 25 Ağustos 2021 #2 snmzsnmz dedi: Merhaba anakartıma yeni işlemciyi takmak için BIOS'u güncelleyecektim ama 2. fotoğraftaki hatayla karşılaştım çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... İndirdiğin dosyaya sağ tıklayıp klasöre çıkar deyip klasör içinde dener misin?
snmzsnmz dedi: Merhaba anakartıma yeni işlemciyi takmak için BIOS'u güncelleyecektim ama 2. fotoğraftaki hatayla karşılaştım çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... İndirdiğin dosyaya sağ tıklayıp klasöre çıkar deyip klasör içinde dener misin?
snmzsnmz Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 809 Çözümler 3 Yer Muğla/Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #3 ReloadingData dedi: İndirdiğin dosyaya sağ tıklayıp klasöre çıkar deyip klasör içinde dener misin? Genişletmek için tıkla... Yaptım, aynı
ReloadingData dedi: İndirdiğin dosyaya sağ tıklayıp klasöre çıkar deyip klasör içinde dener misin? Genişletmek için tıkla... Yaptım, aynı
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.919 Çözümler 245 25 Ağustos 2021 #4 snmzsnmz dedi: Yaptım, aynı Genişletmek için tıkla... Dosya bozuk inmiş olabilir. Tekrar indirip dener misiniz?
snmzsnmz dedi: Yaptım, aynı Genişletmek için tıkla... Dosya bozuk inmiş olabilir. Tekrar indirip dener misiniz?
snmzsnmz Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 809 Çözümler 3 Yer Muğla/Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #5 ReloadingData dedi: Dosya bozuk inmiş olabilir. Tekrar indirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denerim olmazsa bir daha yazarım ReloadingData dedi: Dosya bozuk inmiş olabilir. Tekrar indirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yeniden indirip denedim aynı Dosya Ekleri 20210825_162556.jpg 28 KB · Görüntüleme: 108 Son düzenleme: 25 Ağustos 2021
ReloadingData dedi: Dosya bozuk inmiş olabilir. Tekrar indirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denerim olmazsa bir daha yazarım ReloadingData dedi: Dosya bozuk inmiş olabilir. Tekrar indirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yeniden indirip denedim aynı
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.919 Çözümler 245 25 Ağustos 2021 #6 snmzsnmz dedi: Denerim olmazsa bir daha yazarım Yeniden indirip denedim aynı Genişletmek için tıkla... Flash belleğe atman gerekiyor kardeşim. Flash belleği FAT32 olarak biçimlendir. At hepsini direk içine biosttan qflash özelliğini çalıştırın.
snmzsnmz dedi: Denerim olmazsa bir daha yazarım Yeniden indirip denedim aynı Genişletmek için tıkla... Flash belleğe atman gerekiyor kardeşim. Flash belleği FAT32 olarak biçimlendir. At hepsini direk içine biosttan qflash özelliğini çalıştırın.
snmzsnmz Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 809 Çözümler 3 Yer Muğla/Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #7 ReloadingData dedi: Flash belleğe atman gerekiyor kardeşim. Flash belleği FAT32 olarak biçimlendir. At hepsini direk içine biosttan qflash özelliğini çalıştırın. Genişletmek için tıkla... videolu anlatım var mı? youtube'da falan
ReloadingData dedi: Flash belleğe atman gerekiyor kardeşim. Flash belleği FAT32 olarak biçimlendir. At hepsini direk içine biosttan qflash özelliğini çalıştırın. Genişletmek için tıkla... videolu anlatım var mı? youtube'da falan
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.919 Çözümler 245 25 Ağustos 2021 #8 snmzsnmz dedi: Videolu anlatım var mı? YouTube'da falan Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoyu bir incele.
snmzsnmz dedi: Videolu anlatım var mı? YouTube'da falan Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoyu bir incele.
snmzsnmz Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 809 Çözümler 3 Yer Muğla/Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #9 ReloadingData dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoyu bir incele. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
ReloadingData dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoyu bir incele. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
B BoraKale Femtopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #10 Dosyayı ayıkla deyip de bi deneyebilirsiniz.