Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 9 Ağustos 2013 #11 talatimac dedi: İatkos ML2 dosyasını transmac ile 8gb usb ye mount et... Nasıl yapılacağını youtube videolarından öğrenebilirsin... Sonra usb den ML2 kurulumu diye arattır internette, yine youtube videoları seyretmen lazım... Biraz uğraştırıcı bir olay... Genişletmek için tıkla... ML2 Transmac ile yazılamaz.
talatimac dedi: İatkos ML2 dosyasını transmac ile 8gb usb ye mount et... Nasıl yapılacağını youtube videolarından öğrenebilirsin... Sonra usb den ML2 kurulumu diye arattır internette, yine youtube videoları seyretmen lazım... Biraz uğraştırıcı bir olay... Genişletmek için tıkla... ML2 Transmac ile yazılamaz.
T tahir45 Kilopat Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 8 9 Ağustos 2013 #12 Burak Alkan dedi: ML2 Transmac ile yazılamaz. Genişletmek için tıkla... Hocam hepinize teşekkürler ama yüklemeden vazgeçtim.
Burak Alkan dedi: ML2 Transmac ile yazılamaz. Genişletmek için tıkla... Hocam hepinize teşekkürler ama yüklemeden vazgeçtim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 10 Ağustos 2013 #13 Zor iştir hocam. Ben bile iki kez ofiste sabahladım.