ASUS P5VD2-VM SE sisteme yeni ekran kartı takılır mı ?

ugurcaneraslan

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize merhabalar. Bu forumda ilk konum ve bilir kişilerden fikir almak istedim. Bilgisayarım geçen yaz yanmıştı. Film izlerken birden gitmişti ve o günden sonra hiç açılmadı. Elimde kullanmadığım 2 tane fazladan kasa vardı. Anakart değiştirdim. Harddisk dışında bütün parçalarım uydu. Şimdi sormak istediğim ben oyun oynamak istiyorum. PC'deki ekran kartı ATI X1550 GTA 4'ü bile açmayan bir kart ve ben şimdi güzel bi ekran kartı alıp oyun oynamak istiyorum. Bikaç araştırma yaptım oyun için işlemci ve RAM'in fazla bir etkisi yokmuş. Sistemim şöyle ;
  • İntel core 2 duo e4500 2.20 ghz
  • 3 GB RAM
  • Anakart ASUS P5VD2-VM SE
  • Ekran kartı ati X1550
Sizce bu sisteme yeni ekran kartı alınır mı ? Şimdi yeni sistem toplama gibi bi fikrim vardı hatta Technopat'ın yaptığı uygun fiyatlı oyun bilgisayarını yapmak istiyordum ama malesef geçtiğimiz günlerde arabayla kaza yaptım ve araba masrafı hariç 1200 TL trafikten ceza yedim. O yüzden ailemden böyle bişey istemek istemiyorum. Yorumlarınız benim için çok değerli hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS P5VD2-VM SE çok eski bir anakart ve en büyük sorunu yonga setinin üretimden kalkan VIA olması. VIA yonga setli anakartlar yeni nesil ekran kartlarında sorun yaratıyor. Ekrana hiç görüntü gelmeyebiliyor.

R7 240 gibi bir kart bile var olan karta göre upgrade olacaktır ama dediğim gibi görüntü alamama ihtimaliniz var, uyarayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…