Asus P7H55-M LGA Sistem Upgrade tavsiyesi

Şuan ki bütçen nedir ? Uygun fiyata halletmeye çalışıyorsun sanırım. Recep Baltaş'ın Uygun Fiyatlı Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi 2014 'te tavsiye ettiği işlemci ve anakarttan başlayabilirsin. Elinde ramler var zaten. Ufak bir soğutucu alırsın. Birazcık overclock ile işlemci işini tamamen halledersin. Sonrasında güzel bir ekran kartı alırsın. Sırasıyla ve bütçeni zorlamadan halletmeye bak.

• Intel Pentium G3258 işlemci – 165 TL
  • ASUS H81M- PLUS LGA 1150 DDR3-1600 MHz – 170 TL

Şu an o videoları izliyorum. Sanırım dediğiniz gibi yapacam. Vatan bilgisayarda fiyatlar çok farklı. Videoda sadece kendinden güç kaynaklı kasa vatanda yok alternatif ne olabilir bilmiyorum.

Bütçe olarak aşama aşama yapmayı dusunuyordum. Kendımı zorlamadan. Ama bu durumda anakart ve işlemci alacam en son almayı dusundugum bileşenlerdi.

Elimdeki ekran kartı ve ramları kullanacam kısca eskı kasayı rafa kaldıracam...

NOT : Elimdeki kasa olabilirmi acaba.. ?

Çok teşekkür ederim ilginiz için...

Elinizdeki kasa ws. diğer parçaları kullanmaya devam ediniz. Zalman Z3 Plus kasayı alabilirsin fiyatı uygun. İlk önce işlemci ile anakartı aradan çıkar. En son çıktığı kadar bütçen ile güzel bir ekran kartı alırsın. Elimdeki kasayı değişmeyi düşünüyorum. Bilgin olsun. Yardımcı olabilirim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…