SARS-CoV-2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.063 Çözümler 1 25 Ekim 2022 #1 Merhaba herkese. Başlıktaki anakartta CPU fan hızını ayarlayamıyorum. Fan 4 pinli. Silent moda aldım yine 2500 RPM'de dönüyor, hiçbir şey fark etmedi. Şu videodaki gibi ayarlar yok. Ne yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2022
Merhaba herkese. Başlıktaki anakartta CPU fan hızını ayarlayamıyorum. Fan 4 pinli. Silent moda aldım yine 2500 RPM'de dönüyor, hiçbir şey fark etmedi. Şu videodaki gibi ayarlar yok. Ne yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS SARS-CoV-2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.063 Çözümler 1 25 Ekim 2022 #11 Selçuk Sümengen dedi: Seviyorsanız alın, sonuçta sessizlik elde edeceksiniz. Genişletmek için tıkla... DEEPCOOL GAMMAXX L120T Mavi AIO CPU Su Soğutma CPU Sıvı Soğutma 120mm PWM Mavi LED Fan DEEPCOOL GAMMAXX L120T Mavi AIO CPU Su Soğutma CPU Sıvı Soğutma 120mm PWM Mavi LED Fan : Amazon.com.tr Mesela böyle bir model var. Fena durmuyor aslında da bilemedim. Tek fanlı önermiyorlar genelde galiba. Neyse teşekkür ederim hocam sağolun. Artı 0 Eksi
Selçuk Sümengen dedi: Seviyorsanız alın, sonuçta sessizlik elde edeceksiniz. Genişletmek için tıkla... DEEPCOOL GAMMAXX L120T Mavi AIO CPU Su Soğutma CPU Sıvı Soğutma 120mm PWM Mavi LED Fan DEEPCOOL GAMMAXX L120T Mavi AIO CPU Su Soğutma CPU Sıvı Soğutma 120mm PWM Mavi LED Fan : Amazon.com.tr Mesela böyle bir model var. Fena durmuyor aslında da bilemedim. Tek fanlı önermiyorlar genelde galiba. Neyse teşekkür ederim hocam sağolun.