ASUS P8B75-M LX anakart için RAM önerisi

iJAWS

Megapat
Daha fazla  
Sistemde şu an 2x4GB Kingston Fury mevcut RAM upgrade etmem sanırım en mantıklı hareket olacak şu an için.
  • CPU türü: Intel Core i5-3470
  • Anakart adı: ASUS P8B75-M LX.
  • Ekran kartı: ASUS GeForce GTX1050 Ti.

1600MHz 8x2 DDR3 RAM çok iyi gider.
Önerim FSR3 modları indirip 1050 Ti ile gine performans almanız işinizi görür frame generation destekli oyunlarda tabii.

Sistemde şu an 2x4GB Kingston Fury mevcut RAM upgrade etmem sanırım en mantıklı hareket olacak şu an için.
  • CPU türü: Intel Core i5-3470
  • Anakart adı: ASUS P8B75-M LX.
  • Ekran kartı: ASUS GeForce GTX1050 Ti.

Daha önceden benzer bir konu açmışsın.
eski konu

2x8= 16 GB 1333 ya da 1600 MHz RAM alabilirsin. 2.el almak DDR3 için daha mantıklı.

F/P RAM önerisi var mı? Bütçe sorun değil şuan için ama bu sistemede gereğinden fazla yatırım yapmak istemiyorum o yüzden olabildiğinde F/P öncelik

F/P RAM önerisi var mı? Bütçe sorun değil şu an için ama bu sistemede gereğinden fazla yatırım yapmak istemiyorum o yüzden olabildiğinde F/P öncelik.

Sarı siteden araştırarak bulabilirsin.

2.el: (satıcı ile konuşarak almaya özen göster il dışındaysan Param Güvende ile al)
Ram1
Ram2
Ram3
arama

Sıfır ürün:
arama
Ram1
Ram2

Seç beğen güvendiğini al.

Anakartın 16 GB destekliyor görünüyor. Tek kanalının kaç GB desteklediğini gösteren bir kaynak bulunmadığından toplam 16 GB desteklediğini varsayıyorum. Yoksa işlemcin 32 GB'a kadar destek veriyor görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…