Çözüldü Asus P8B75M-LX Sisteme Görüntü Gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rocinante

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bugün parçaların montajını yaptım. Az önce PC açılmıştı ama monitördeki görüntü tamamen yeşil tonlarındaydı. Dönüştürücü kullanıyorum. Sorun dönüştürücüdendir diye kabloyu biraz hareket ettirdim. Renkler sarı oldu. Sonra bir anlık normal renkler geldi ama yeşil oldu. Bilgisayarı kapadım. Tekrar açtığımda ekrana görüntü gelmedi. Her şey çalışıyo sanki. Kasa, işlemci ve ekran kartı fanları dönüyor. HDD çalıştığını hissedebiliyorum titreşiminden. Klavyem normal ofis klavyesi. Onda da Numlock ışığı yanıyor. Capslock'a basınca da ışığı yanıyor ya da kapanıyor. Ne yapmalıyım?​
  • Asus P8B75M-LX
  • i3 3220
  • 8 GB 1600 MHz RAM
  • Zotac GTX 770 AMP! Edition
  • Western Digital 320 GB HDD

Dönüştürücü ile alaka olabilir. TV deneyin HDMI ile.
Evet televizyonda çalıştı teşekkürler. Bir de bilgisayari açma tuşuna basınca fanlar 1 saniyeliğine dönüyor, 3 sani bekliyor sonra tamamen açılıyor bilgisayar. Nedenini biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…