Asus P8H61-M LE için işlemci önerisi

HAYNA

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Benim anakartım Asus P8H61-M LE. (detaylar için) Mevcut işlemcim i5-2400 maksimum 200 lira ekleyerek biraz daha iyi bir işlemci almak istiyorum. Almak istediğim işlemci i7-2600K olabilir ya da i3 6100 olabilir ama aklıma takılan soru şu uyumluluk için nelere dikkat etmem gerekir? 1 ay önce bilgisayarıma i5 3330 taktım ama desteklenmiyor dedi BIOS ekranında. Hem destek konusunda hem de işlemci konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 6100 takamazsınız. i5 3330 takılabilir, BIOS güncellemeniz gerekirdi öncesinde.
İade ettiyseniz, i7 2600K da alınabilir.

i3 6100 takamazsınız. i5 3330 takılabilir, BIOS güncellemeniz gerekirdi öncesinde.
İade ettiyseniz, i7 2600K da alınabilir.
Anladım Asım Bey peki hangisini takıp takamayacağımı ne etkiliyor? Oyun için işlemci düşünüyorum i7 2600K iyi olur mu? Ya da sizin bir tavsiyeniz var mı?

Anakartınız 2. ve 3. nesil işlemcileri destekliyor. 6. nesil işlemci kullanamazsınız.
i7 2600K alınabilir.

K serisine gücüm yetmez ama i7 3770 alabilirim. Sizce iyi olur mu?
İleride overclock falan yapmam derseniz i7 3770 de alabilirsiniz 3.4 ghz ile çalışan bir işlemci çok faydasını görürsünüz ama almadan önce dikkatli olun çalıştığına emin olun ve ısı değerlerini falan kontrol edin oc den canı çıkmış işlemci satabilirler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı