- Makaleler
- 4
Daha fazla
Anakartın rev 1 ve rev 2.0 için ASUS sayfası var. Benim anakartımın bağlantı etiketinde rev 3.0 yazıyor. İnternete rev 3.0 yazınca çıkmıyor ama Google görsellerde rev 3.0 çıkan anakartların resmi anakartım ile aynı. Bu işte bir gariplik var kısaca rev standart ve rev 2.0 sayfaları var ve ben hangisini indirip hangi sayfada BIOS güncellemesi yapmalıyım bilmiyorum. Şimdi yanlış BIOS güncellemesini yüklersem anakart çöp olabilir o yüzden yardıma ihtiyacım var.
Çoğu oyunda değil ama güncel yapımlarda input lag sorunu yaşıyorum 50-60 gibi ortalama FPS değerlerinde çok yüksek imput lag var her şey çok gecikmeli. Bende dedim BIOS güncel değil güncellersem sorun çözülebilir vb vb. Her oyunda yok yani ciddi bir sorun değil ama inanılmaz bir ağırlık ve gecikme ile 60 FPS oyun oluyor sana 30 FPS o yüzden her neyse kötü bir deneyim güncelleme amacım bu.
Anakartım tam olarak buna benziyor. Hatta direkt bu diyebilirim.
Çoğu oyunda değil ama güncel yapımlarda input lag sorunu yaşıyorum 50-60 gibi ortalama FPS değerlerinde çok yüksek imput lag var her şey çok gecikmeli. Bende dedim BIOS güncel değil güncellersem sorun çözülebilir vb vb. Her oyunda yok yani ciddi bir sorun değil ama inanılmaz bir ağırlık ve gecikme ile 60 FPS oyun oluyor sana 30 FPS o yüzden her neyse kötü bir deneyim güncelleme amacım bu.
Anakartım tam olarak buna benziyor. Hatta direkt bu diyebilirim.
Son düzenleyen: Moderatör: