Asus P8H61-M LX R2.0 sistem ekran kartı yükseltme ve SSD ekleme

Monaarch1

Hectopat
Katılım
2 Şubat 2018
Mesajlar
4
Asus P8H61-M LX R2.0 anakart var, su anki ekran kartim GT 430. Ekran kartıni GT 1030 2 GB tek fanlı modele yukseltmek istiyorum. (bu kart isimi fazlasiyla goruyor) Merak ettigim bu karti direk anakarta takabiliyor muyuz? Uyar mi? Uymama gibi bir sıkıntı olur mu? Kasaya tam oturur mu? DVI girisleri benim kasamdaki bolmelere denk gelir mi? Bir de SSD almak istiyorum, anladigim kadariyla SSD'ler 2.5”, bunu kasaya nasil sabitleyeceğim? Ben tek basima alip takabilir miyim? Nelere dikkat etmem lazim? Yardimci olursaniz sevinirim, simdiden tesekkurler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GT 1030 alabilirsiniz. SSD montajı için kasayı belirtin.
 
Gigabyte GT1030 küçük fanlı modelini kullanıyorum. Direk anakarta takabilirsiniz. Sonrasında sürücüleri kurmanız gerekiyor. Gigabyte'ın sitesinde mevcut. SSD ise bütçeniz nedir? Samsung Evo SSD öneririm. Ayrıca SSD takması çok zor bir şey değil kasada yerleri oluyor. HDD takar gibi takacaksınız.
 
Merhaba benzer anakart bende bulunuyor. Ben GTX 1050Ti ve SSD yükseltmesi yaptım. Sorunsuz kullanıyorum. Ancak anakartda Sata 3GB portu bulunduğundan alacağınız SSD'nin performansının çok yüksek olması pekte bir anlam ifade etmiyor. Çünkü port yüzünden maksimum hız kısıtlanır. YouTube'dan Sata 3GB ve Sata 6GB portları arasındaki farklara bakabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı