Asus P8H61-M LX ve Overclock

salihkars66

Hectopat
Yer
Yozgat
Merhaba arkadaşlar.

Benim;

-12 GB 1333 Mhz RAM ( 4 GB Votex , 8 GB Kingston)
-İ3 2100 3.10 Ghz İşlemci
-500 Watt Codegen Güç Kaynağı
-Ati Readon HD 4850 256 BİT 1 GB VTX marka Ekran kartı
-
ASUS - Motherboards- P8H61-M LX AnakartSorun ben bu anakartta overlock yapmayı bilmiyorum. Anakartın üstünde overlock için bir tuş yok. BIOS'tan baktım bir şeyler var ama anlamadım. Nasıl overlock yapabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.

BIOS buna benzer bir şey ;
im5mo2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
UEFI BIOS (EZ Modu)

ez-mode.jpg

Bu sayede BIOS'daki performans modunu seçerek küçük çaplı bir OC yapabilirsiniz.

Stok soğutucu ve yaz sıcaklarına, OC işlemi eklenirse sonucun ne olacağını biliyorsun herhalde :D Şuan kalkışma OC işlemine.

UEFI BIOS (ez modu)

ez-mode.jpg

Bu sayede BIOS'daki performans modunu seçerek küçük çaplı bir OC yapabilirsiniz.

Stok soğutucu ve yaz sıcaklarına, OC işlemi eklenirse sonucun ne olacağını biliyorsun herhalde :D şu an kalkışma OC işlemine.

Hocam aynı sistem bende var fakat bende bulamadım nereden yapacfağımı, BCLK overclock kısmını bulamadım yardımcı olur musunuz?

Hocam aynı sistem bende var fakat bende bulamadım nereden yapacfağımı, BCLK overclock kısmını bulamadım yardımcı olur musunuz?
Selamlar dostum, aşağıdakine benzer bir ibre ikonu görünüyor mu sende de? UEFI arayüzün bu şekilde ise EZ Mode sayesinde kolaylıkla, belirli seviyede de olsa artırım denenebilir.

1737914206658.png

Selamlar dostum, aşağıdakine benzer bir ibre ikonu görünüyor mu sende de? UEFI arayüzün bu şekilde ise EZ Mode sayesinde kolaylıkla, belirli seviyede de olsa artırım denenebilir.

Eki Görüntüle 2408036

Üstat yazıyor, bir de benim işlemci i3 2100, CPU RAT 40'a kadar arttırılıyor ama bckl overclock ibaresini bir türlü bulamadım bu arada bende akkayayım.

Eki Görüntüle 2408036

Sistem benimkinin aynısı , ekran kartım RX480 4 GB.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı