Öncelikle hangi sürümü kurmam lazım onu bilmem gerekiyor.
Daha sonra o sürümü indirince hangi yazılım ile Windows'dan CD'ye çekebilirim veya USB'yi boot edebilirim.
Bilgisayar özelliklerim:
ANAKART - ASUS P8H61-M LX3 Plus R2.0
RAM - KINGSTON 8GB DDR3 1600MHZ
İŞLEMCİ - INTEL I5-3330 MHZ
EKRAN KARTI - AMD RADEON HD 6870
HARDDISK - SSD 120GB KINGSTON SSDNOW 300
Arkadaşlar daha önce hiç kurulum yapmadım Mac OS X ile ilgili bu nedenle biraz açıklayıcı olursanız kurulum için sevinirim.
Ayrıca o ekran kartı yüzünden sıkıntılar çekebilirsiniz. İlk defa kurulum yapacaksanız, Technopat YouTube kanalındaki rehberleri izleyip bilgi sahibi olabilirsiniz.
Ayrıca o ekran kartı yüzünden sıkıntılar çekebilirsiniz. İlk defa kurulum yapacaksanız, Technopat YouTube kanalındaki rehberleri izleyip bilgi sahibi olabilirsiniz.
Hocam tavsiyelere uymayacaksanız neden tavsiye istiyorsunuz? iAtkos ML2 eski bir sürüm ve sisteminizle uyumlu olmama ihtimali çok yüksek. Ayrıca USB belleğe yazma işlemi de zor. Tavsiyelere uyun ve en son 10.9.2 sürümünü kullanın:
Hocam zaten vermiş olduğunuz konudan yola çıktım fakat flash diske yazamadım hem Win32DiskImager ile hem de ImageWriter'la o nedenle ekstradan bir yol olarak virtualbox ile mac osx kurup oradan kurmaya çalıştım onda da yukarıdaki hatayı aldım. İlk mesajımın saatine bakarsanız 24 saattir uğraşıyorum yani hala daha bir flash diski boot edemedim 2 tane flashdisk denedim ilk'i 3mb lık bir boyuttan kaybedip duruyordu şimdi 16gb lık ayarladım ama buna da yazıyor görüyor restart ediyorum flash diskten başlamıyor.
F8 ile USB'yi seçiyorum ama windows ekranına geçiyor bir video'unuzda geçiş yapamazsanız f8->USB'den sonra "1"'e basınız demişsiniz onu da denedim fakat sonuç değişmedi.