ASUS P8H61-M LX3 Plus anakarttan görüntü almak

Efepsc

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Kingston KVR1333D3N9/4G CL9 1333MHz
İşlemci
Intel Pentium CPU G860 @ 3.00GHz, 3000 MHz
İyi Sosyal'ler. ASUS P8H61-M LX3 Plus r2.0 anakartım ve ATI Radeon X300/550/1050 series ekran kartım var. Ekran kartını anakarta taktığımda monitörden görüntü alabiliyorum her şey sorunsuz çalışıyor. VGA kablosunu anakartımın VGA çıkışına taktığımda normal başlıyor gibi kasa ışıkları yanıyor, fanlar dönüyor, klavye ışıkları da yanıyor ama monitör görüntü gelmediği için uykuya geçiyor (uyarısı: Going to sleep)
BIOS üzerinde varsayılan görüntü birimi tercihi seçimi yapmaya çalıştım ama menülerinde bulamadım.

Microsoft Windows 10 Home 10.0.19044 Build 19044 kullanıyorum.

Ek olarak bileşenlerim:

PSU: Frisby FOEM 350W Power Supply (FPS-G35F12)
anakart: P8H61-M LX3 Plus.
CPU: Intel Pentium CPU G860 @ 3.00GHz, 3000 MHz, 2 Core, 2 logical Processor.
RAM: Kingston KVR1333D3N9/4G CL9 1333MHz (anakartın üzerinde 2.slot'a takılı tekli 4 GB)
GPU: ATI Radeon X300/550/1050 series 256MB DDR3 DirectX 9

Ekran kartım çok eski ve orta/düşük segment oyunları açamıyor. CS:GO oynamak istesem pixel shader 3.0, Valorant oynamak istesem DirectX11-10 olmadığı için Launcher'leri bile açamıyorum. Aklıma anakartın çıkışı geldi anakarttan görüntü alıp oynamayı deneyeceğim. Anakarttan görüntü almak için ne yapabilirim?

Eğer ekran kartı takılı ise anakarttan görüntü alamazsınız. Hiçbir Anakart buna izin vermiyor. Ekran kartının güç kablolarını (varsa) bile takmasanız sistem ekran kartı takılı ekran kartı güc bağlantısı yapın uyarısı veriyor. Anakarttan görüntü almak istiyorsanız ekran kartını sökmeniz gerekmektedir.

Eğer ekran kartı takılı ise anakarttan görüntü alamazsınız. Hiçbir Anakart buna izin vermiyor. Ekran kartının güç kablolarını (varsa) bile takmasanız sistem ekran kartı takılı ekran kartı güc bağlantısı yapın uyarısı veriyor. Anakarttan görüntü almak istiyorsanız ekran kartını sökmeniz gerekmektedir.
Ekran kartını bilgisayardan kaldırdım. sonra söktüm kasadan çıkardım. tekrar Monitörümdeki VGA çıkışını anakarttaki VGA ya taktım yine görüntü yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı