ASUS P8H61-M LX3 r2.0 işlemci soketi arızası nerede yaptırılır?

Denizz42

Centipat
Daha fazla  
Merhaba saygı değer Technopat kullanıcıları;

Elimde bulunan ASUS P8H61-M LX3 r2.0
Anakart kendi hatam yüzünden işlemci soketinde bulunan pinler mahvolmuş durumda.

(Konya'nın seydişehir ilçesinde yaşadığım için pek bilgisayar ile ilgili yerler yok )

İnternet gönderebileceğim güvenilir teknik destek ekibi varsa gönderebilirim.

Merhaba saygı değer Technopat kullanıcıları;

Elimde bulunan ASUS P8H61-M LX3 r2.0
Anakart kendi hatam yüzünden işlemci soketinde bulunan pinler mahvolmuş durumda.

(Konya'nın seydişehir ilçesinde yaşadığım için pek bilgisayar ile ilgili yerler yok )

İnternet gönderebileceğim güvenilir teknik destek ekibi varsa gönderebilirim.

Ben bu gibi durumlarda direk ASUS'un servisine gönderilmesi tarafındayım. Kulaklığı öyle yapmıştım. Fakat fiyat farkı dışarıya nazaran farklı olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ekibi öneririm.

Teşekkürler hocam sağ olun.

Ben bu gibi durumlarda direk ASUS'un servisine gönderilmesi tarafındayım. Kulaklığı öyle yapmıştım. Fakat fiyat farkı dışarıra nazaran farklı olacaktır.

Fiyat bilgisi de alırım zaten uçuk bir fiyat çıkarsa yenisini
Almak zorundayım.

Arkadaşlar yetkili servisler bu tarz tamiratlar yapmıyorlar haberiniz olsun. Bu anakart eski olduğu için buna destek vermezler zaten. Ayrıca bu anakartın işlemci soketini yaptıracak yer bulsanız bile bence ikinci el fiyatına yakın bir fiyat isteyecekler. En sağlıklısı temiz bir ikinci el almak ya da bütçe uygunsa sistemi yükseltmek olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı