Ali uysall Decapat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #1 Herkese merhabalar bilgisayarıma performans açısından katkı sağlayacak gerekli driver indirmek istiyorum. PC bileşenleri: Anakart: ASUS P8H67-M LE. İşlemci: Intel Core i5-2300 2.80. RAM: 2 GB DDR3 1333 MHz. PSU: 300 Watt. Hardisk: 500 GB. Bilgisayarda harici ekran kartı bulunmamakta! Dosya Ekleri IMG_20210104_121438.jpg 194,1 KB · Görüntüleme: 36
Herkese merhabalar bilgisayarıma performans açısından katkı sağlayacak gerekli driver indirmek istiyorum. PC bileşenleri: Anakart: ASUS P8H67-M LE. İşlemci: Intel Core i5-2300 2.80. RAM: 2 GB DDR3 1333 MHz. PSU: 300 Watt. Hardisk: 500 GB. Bilgisayarda harici ekran kartı bulunmamakta!
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 4 Ocak 2021 #2 Daha iyi performans için ayrı bir sürücü bulunmuyor. Sürücüleri güncellemeniz yeterli. P8H67-M LE - Destek www.asus.com
Daha iyi performans için ayrı bir sürücü bulunmuyor. Sürücüleri güncellemeniz yeterli. P8H67-M LE - Destek www.asus.com
Ali uysall Decapat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #3 Berkay Davas dedi: Daha iyi performans için ayrı bir sürücü bulunmuyor. Sürücüleri güncellemeniz yeterli. P8H67-M LE - Destek www.asus.com Genişletmek için tıkla... Öncelikle yorum için teşekkür ederim. Windows 10 kullanıyorum ama anakartı güncellemek istediğimde en fazla Win 8 var ne yapayım?
Berkay Davas dedi: Daha iyi performans için ayrı bir sürücü bulunmuyor. Sürücüleri güncellemeniz yeterli. P8H67-M LE - Destek www.asus.com Genişletmek için tıkla... Öncelikle yorum için teşekkür ederim. Windows 10 kullanıyorum ama anakartı güncellemek istediğimde en fazla Win 8 var ne yapayım?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 4 Ocak 2021 #4 Ali uysall dedi: Windows 10 kullanıyorum ama anakartı güncellemek istediğimde en fazla Win 8 var ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Windows 8 sürücüleri uyumlu olabilir. Deneyebilirsin.
Ali uysall dedi: Windows 10 kullanıyorum ama anakartı güncellemek istediğimde en fazla Win 8 var ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Windows 8 sürücüleri uyumlu olabilir. Deneyebilirsin.
Ali uysall Decapat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #5 Berkay Davas dedi: Windows 8 sürücüleri uyumlu olabilir. Deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama ben Windows 10 kullanıyorum Win 8 kursam bir şey olur mu?
Berkay Davas dedi: Windows 8 sürücüleri uyumlu olabilir. Deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama ben Windows 10 kullanıyorum Win 8 kursam bir şey olur mu?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 4 Ocak 2021 #6 Ali uysall dedi: Ama ben Windows 10 kullanıyorum Win 8 kursam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullandığını anladım zaten. Tekrar tekrar sormana gerek yok. Deneyebilirsin, uyumlu olmazsa uyarı veriyor zaten.
Ali uysall dedi: Ama ben Windows 10 kullanıyorum Win 8 kursam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullandığını anladım zaten. Tekrar tekrar sormana gerek yok. Deneyebilirsin, uyumlu olmazsa uyarı veriyor zaten.
Ali uysall Decapat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #7 Berkay Davas dedi: Windows 10 kullandığını anladım zaten. Tekrar tekrar sormana gerek yok. Deneyebilirsin, uyumlu olmazsa uyarı veriyor zaten. Genişletmek için tıkla... Peki, dosyayı indirdikten sonra ne yapacağım?
Berkay Davas dedi: Windows 10 kullandığını anladım zaten. Tekrar tekrar sormana gerek yok. Deneyebilirsin, uyumlu olmazsa uyarı veriyor zaten. Genişletmek için tıkla... Peki, dosyayı indirdikten sonra ne yapacağım?