İ İsmail Şeker Ziyaretçi 5 Ekim 2013 #11 Albaywolf sen ne diyorsun benim seçtiğim HDD kötümü Western Digital Caviar Black çok iyi diyorlar.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2013 #12 İsmail Şeker dedi: Albaywolf sen ne diyorsun benim seçtiğim HDD kötümü Western Digital Caviar Black çok iyi diyorlar. Genişletmek için tıkla... Black iyi disktir ama barracuda ile neredeyse aynı kalitede ve performansta olmasına rağmen daha pahalı olduğu için genelde barracuda öneriyoruz.
İsmail Şeker dedi: Albaywolf sen ne diyorsun benim seçtiğim HDD kötümü Western Digital Caviar Black çok iyi diyorlar. Genişletmek için tıkla... Black iyi disktir ama barracuda ile neredeyse aynı kalitede ve performansta olmasına rağmen daha pahalı olduğu için genelde barracuda öneriyoruz.
İ İsmail Şeker Ziyaretçi 5 Ekim 2013 #13 AlbayWolf senin sistemde oyunlarda ufak tefek takılmalar felan oluyor mu? Yoksa bütün oyunları sorunsuz oynayabiliyor musun. Bende o kadar ilginç ki 4-5 fps düşünce oyunlarda takılmalar oluyor. 60'tan 55'e düşünce mesela Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2013
AlbayWolf senin sistemde oyunlarda ufak tefek takılmalar felan oluyor mu? Yoksa bütün oyunları sorunsuz oynayabiliyor musun. Bende o kadar ilginç ki 4-5 fps düşünce oyunlarda takılmalar oluyor. 60'tan 55'e düşünce mesela
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2013 #14 Ben pek oyun oynamıyorum sadece cs 1.5