Çözüldü ASUS P8z77-V RAM sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BEATBOX42

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ASUS P8z77- v anakart i5 2500K işlemci Elixir 4+4 GB 1333 MHz RAM kullanıyorum. A1-A2 slotlarında RAM'ler çalışmıyor. B1-B2 slotlarında çalışıyor, bu nedenlede Dual Channel olmuyor. BIOS'u güncelledim, problem düzelmedi. Memok lambası yanıyor ona uzunca bastım kendını kapattı actı duzelmedı. CMOS yaptım duzelmedı. A1-A2 de çalısmayan yerden çıkartıp B1-B2 slotlara çalışan slotlara takınca bu sefer ekranda overclock failed hatası beliriyor. F1 BIOS'a geçip default yapıyorum düzgün bir şekilde açılıyor. Sistem bu işin içinden çıkamadım acaba sorun slotlarda mı anlamış değilim. İyi günler.

Sorunun çözüldü mü?

Hayır çözülmemişti denemiştim.

Sorunun çözüldü mü?

Evet şu an sorunum çözüldü. İşlemciyi sokmeden üzerindeki Cooler Master 212 EVO vidalarını biraz gevşettim. Çünkü bayağı sıkmıştım. Deneyım dedım tekrardan düzeldi. 4 RAM slotları da çalışmaktadır. Teşekkürler.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı