ASUS PCE N10 11N Wi-Fi Kartı Kali Linux'da Çalışmıyor

RJCTLFISBACK

Decapat
Daha fazla  
WM VirtualBox üzerinden Kali Linux kullanıyorum, normalde Ethernet üzerinden internete erişebiliyorum fakat birkaç farklı şey denemek istediğim için Wi-Fi kartım üzerinden internet sağlamak istiyorum. Bilgisayarımda; ASUS PCE N10 11N Wi-Fi kartı takılı. Genel olarak forumlarda bilgisayar içi bir Wi-Fi kartın Kali üzerinde çalışmayacağı söylenmiş fakat son bir umut olarak buraya yazıyorum. Aksi takdirde son çare olarak USB Wi-Fi adaptör alacağım. Fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
WM VirtualBox üzerinden Kali Linux kullanıyorum, normalde Ethernet üzerinden internete erişebiliyorum fakat birkaç farklı şey denemek istediğim için Wi-Fi kartım üzerinden internet sağlamak istiyorum. Bilgisayarımda; ASUS pce N10 11n Wi-Fi kartı takılı. Genel olarak forumlarda bilgisayar içi bir Wi-Fi kartın Kali üzerinde çalışmayacağı söylenmiş fakat son bir umut olarak buraya yazıyorum. Aksi takdirde son çare olarak USB Wi-Fi adaptör alacağım. Fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Öncelikle belirteyim bilgisayarda takılı olarak gelwn adaptörler çalışmaz kalide falan bağtıl inancını unutun.

Ben laptoptan kullanıyorum ve herhangi ek bir ürün almadım kendi Wi-Fi kartını kullanıyorum ve tüm ağ içi ve dışı saldırıları yapabiliyorum.

Fakat ben sanal makine olarak kullanmıyorum iki diskim var birinde Kali kurulu, sanal makine de Wi-Fi kartınızı ayarlayabilirseniz ki bir sürü videoları var, kullanabiliyor olmanız lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı