Asus Phoenix GTX 1050 Tİ vs Asus Cerberus GTX 1050 Tİ

Daha fazla  
ASUS Phoenix PH-GTX1050TI-4G 4GB 128Bit GDDR5 (DX12) Ekran Fiyatı fiyat düşükken almak iyi olur mu sizce yoksa ekran kartı fiyatları daha düşer mi?
Asus Nvidia Geforce GTX 1050 Ti 4GB DDR5(DX12) PCI-E 3.0 Fiyatı
İkisi arasında fark çok değil sanırsam ama çift fanlı olması avantaj sağlar mı yoksa tek fanlı modelde de sorunsuz kullanım olur mu? Aradaki fiyat farkı çok olmadığı için çift fanlı Asus'u tercih edebilirim.
Tek fanlı modellerin fanları sürekli olarak çalışır. Çift fanlı modellerde ise 60 derecenin altında fanlar çalışmıyor. Bir yerde okudum bu yazıyı bu bilgi doğru mudur?

Son düzenleme:
Tek fanlı, çift fanlı diye değil de, Asus Phoenix modelleri soğutma konusunda zayıf. O yüzden diğer modeli alma imkânınız varsa, onu tercih edin derim.
Fiyatı iyi midir alınır mı bu fiyata sizce yoksa yeni ekran kartı beklenir mi ya da fiyatlar düşebilir mi?

Bence başka sitelerdeki çift fanlı modellere yönelin.
Bu sitede uygun ve puan veriyor diye tercih etmek istedim. Buradaki çift fanlı modelde sorun mu var peki başka çift fanlı modelleri önerdiniz? Varsa öneriniz yazarsanız sevinirim. Fiyat 1.000 TL üzeri ise yeni ekran kart serisi ya da fiyatların düşmesini beklerim tabi.

Mobilde olduğum için örnek veremiyorum ama tatil bitişinde Dolar birazcık yükselebilir. O yüzden alacaksanız şimdiden alın. Fiyatlar 1000 TL sınırını zorlayacaktır tatilden sonra.

Hangi modeli söylüyorsunuz? Benim attıklarım harici mi olmalı sizce? Fiyatları düşük diye aslında düşündüm. Yoksa 1.100 TL altına bu kartı bulmak çok zorlaştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…