ASUS Phoenix GTX1660 Super alınır mı?

Serhat Türkmen

Hectopat
Ürün nasıldır? Isınma sorunu var galiba ama bu performansı etkiler mi ya da ileride sıkıntı çıkartır mı 2-3 yıl kulanmayı düşünüyorum. Fiyatı da uygun 2K eğer ürünü önermezseniz 1600 TL olan ASUS ROG STRIX 1650 Super modelini alacağım.
Ürünün linki:

Isınması sizin için dert değilse alınır. Tahminimce boşta 55-60 oyundayken 85 derece falan olur. Isınacağını göze alarak alın.
O model 95 dereceyi bile buluyor. mITX sistemler için üretilmiş bir model. Ondan klasik masaüstüler için önermiyorum.

GameGaraj güvenilir mi? Ayrıca Palit, INNO3D gibi markalar üründe sıkıntı çıkarsa nasıl bir hizmet sağlayabilir?
Güvenilir. Ürünlerin garantisine de kendileri bakıyor diye hatırlıyorum. Geçenlerde birine daha aldırdım forumda gayet memnun. Sorun çıkacağını sanmıyorum ama garantisi var. Arayıp sorabilirsiniz.

Bu markaların yurtdışında MSI gibi markalardan çok tercih edildiğini belirteyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı