ASUS PRIME A320-R BIOS güncelleme

Ali DönmezZ

Kilopat
Daha fazla  
İtopya'dan yeni PC aldım, v2.5. Anakartı ASUS PRIME A320M-R AMD A320 Soket AM4 DDR4 2933Hz fakat ASUS'un sayfasında kartı bulamıyorum, K serisi var. Nasıl güncellerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam anakartın BIOS sürümünü güncelleme gereği var ise bunu başka işlemci takmadan yapmak mümkün mü? Bazı yerlerde farklı işlemci ile yapmak gerekiyor gibi ibareler okumuştum. Sinerjiden alacağım da.
Garip bir şekilde anakart yeni olmasına rağmen CPU Support'ta ikinci nesil Ryzen'lar yazmıyor.

Eğer BIOS güncellemesi olmadan desteklemeyen bir ankakarta sahipseniz, eski bir işlemciyle güncellemeniz gerekiyor. Günümüzde sadece X299 gibi platformlarda CPU olmadan BIOS güncelleme desteği var.

Garip bir şekilde anakart yeni olmasına rağmen CPU Support'ta ikinci nesil Ryzen'lar yazmıyor.

Eğer BIOS güncellemesi olmadan desteklemeyen bir ankakarta sahipseniz, eski bir işlemciyle güncellemeniz gerekiyor. Günümüzde sadece X299 gibi platformlarda CPU olmadan BIOS güncelleme desteği var.

Benim alacağım anakart ya MSI X470 ya da Gigabyte X470, işlemci ise 2600x veya 2700x olacak.

Ben bu PC'yi İtopya'dan yeni aldım V2.5 donanım arşivinden gördüm fakat BIOS eski geldi. Hepsi ayrı dert BIOS eski yazıyor UEFI en güncelimiş onu yapmaya çalışıyorum. Her taraftan araştırıyorum, USB vs. format atın diyorlar, sıkıntı iş. Eskide kalsam mı BIOS çözemedim.

Hayır. MSI anakartlarda bu özellik mevcut fakat diğer üreticilerde yok. Özelliğin adı Bios Flashback+

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı