Hocam bu Vatan'da yazan farklı bir modelmiş kusura bakmayın dikkat edemedim. ASUS'un sitesine baktım şimdi böyle yazıyor.Benim kartım bu değil benimkinde 4 RAM soket girişi var.
Hocam bu Vatan'da yazan farklı bir modelmiş kusura bakmayın dikkat edemedim. ASUS'un sitesine baktım şimdi böyle yazıyor.
Eki Görüntüle 2375747
(O.C.) Overclock demek.
Overclock yapmazsanız 2666 MHz olarak çalışır. Nasıl yapabileceğiniz hakkında bilginiz yoksa hiç girişmeyin derim. 2666 alıp geçin.3600'lük taksam sıkıntı olur mu?
Overclock yapmazsanız 2666 MHz olarak çalışır. Nasıl yapabileceğiniz hakkında bilginiz yoksa hiç girişmeyin derim. 2666 alıp geçin.
Olur fakat bilmiyorsanız girmeyin sisteminiz kararsız çalışır zarar verebilirsiniz. Yani sisteminizde çalıştırabileceğiniz RAM'in frekansını bile foruma soruyorsanız pek bildiğinizi düşünmüyorum.Overlock yaparsam peki 3600 olur mu?
Olur fakat bilmiyorsanız girmeyin sisteminiz kararsız çalışır zarar verebilirsiniz. Yani sisteminizde çalıştırabileceğiniz RAM'in frekansını bile foruma soruyorsanız pek bildiğinizi düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.