ASUS Prime A320M-E anakartım bu.
Olmuyor, dünden beri yapmaya çalışıyorum. Dün zaten geldi internet, Türk Telekom fiber geldi 1000 Mbps'lik Ethernet kablom 10 metre. Üstünde çok yazı var, aralarında category 6 da yazıyor, ben anlamadım.
Olmuyor, dünden beri yapmaya çalışıyorum. Dün zaten geldi internet, Türk Telekom fiber geldi 1000 Mbps'lik Ethernet kablom 10 metre. Üstünde çok yazı var, aralarında category 6 da yazıyor, ben anlamadım.
Speed Dublex ayarında 1Gbps seçince çözülmediyse attığınız resimde, tekrar Auto'ya alın, öyle kalsın. Zaten 1Gbps seçeneğini gördüğünüze göre orda, anakart tarafında sorun yok. Sorun ya kablonuzda, yada modeminiz portları gigabit değil.
Speed dublex ayarında 1Gbps seçince çözülmediyse attığınız resimde, tekrar Auto'ya alın, öyle kalsın. Zaten 1Gbps seçeneğini gördüğünüze göre orada, anakart tarafında sorun yok. Sorun ya kablonuzda, ya da modeminiz portları gigabit değil.
Modemin arayüzünde şuanda aktif olan ethernet portları 100 mbit destekliyor. Diğer iki porta takıp dener misiniz? Eğer hala 100M/max yazıyorsa, modeminiz maalesef 1 gigabit hızı desteklemiyordur.
Pinler de 8 pin, verse verir 1000mbps yazılımsal bir şey yoksa. Arayıp modem değişimi isteyin bence. Gigabit için pek yeterli gibi durmuyor. Ben telekomda zyxel 3301 t0 kullanıyordum, güzel modemdi. Varsa ondan alın.