S sabrano Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 18 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #1 RAM 16 İşlemci Amd Ryzen 5 2600x Bilgisayarımı kapattığım zaman kulaklığımın ışıkları yanmaya devam ediyor. Gamepower markası, yazılımından kapanmıyor. Her seferinde USB'den çekmek zorunda kalıyorum. BIOS'umda ErP ayarı yok. Son düzenleme: 6 Mayıs 2023
Bilgisayarımı kapattığım zaman kulaklığımın ışıkları yanmaya devam ediyor. Gamepower markası, yazılımından kapanmıyor. Her seferinde USB'den çekmek zorunda kalıyorum. BIOS'umda ErP ayarı yok.
Çözüm S S sabrano 6 Mayıs 2023 BerkayZ87 dedi: F7 (Advanced Mode) > Advanced > APM Configuration > ErP Ready > Enable Eki Görüntüle 1768110 Eki Görüntüle 1768111 Genişletmek için tıkla... Yok hocam, APMnin içinde sadece 3 seçenek var. ERP YOK Sorunu şu şekilde çözdüm; Denetim masası>Güç seçenekleri>Bilgisayar kapatıldığında yapılacakları seçin> Hızlı başlatmayı kapatın tikini kaldır. Herhangi bir eksisi olur mu bilgisayarın açılma hızından başka, bir bilgim olmasa da sorunumu çözdü, iyi forumlar.
BerkayZ87 dedi: F7 (Advanced Mode) > Advanced > APM Configuration > ErP Ready > Enable Eki Görüntüle 1768110 Eki Görüntüle 1768111 Genişletmek için tıkla... Yok hocam, APMnin içinde sadece 3 seçenek var. ERP YOK Sorunu şu şekilde çözdüm; Denetim masası>Güç seçenekleri>Bilgisayar kapatıldığında yapılacakları seçin> Hızlı başlatmayı kapatın tikini kaldır. Herhangi bir eksisi olur mu bilgisayarın açılma hızından başka, bir bilgim olmasa da sorunumu çözdü, iyi forumlar.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #2 F7 (Advanced Mode) > Advanced > APM Configuration > ErP Ready > Enable Artı 0 Eksi
KS KS S sabrano Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 18 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #3 BerkayZ87 dedi: F7 (Advanced Mode) > Advanced > APM Configuration > ErP Ready > Enable Eki Görüntüle 1768110 Eki Görüntüle 1768111 Genişletmek için tıkla... Yok hocam, APMnin içinde sadece 3 seçenek var. ERP YOK Sorunu şu şekilde çözdüm; Denetim masası>Güç seçenekleri>Bilgisayar kapatıldığında yapılacakları seçin> Hızlı başlatmayı kapatın tikini kaldır. Herhangi bir eksisi olur mu bilgisayarın açılma hızından başka, bir bilgim olmasa da sorunumu çözdü, iyi forumlar. Artı 0 Eksi Çözüm
BerkayZ87 dedi: F7 (Advanced Mode) > Advanced > APM Configuration > ErP Ready > Enable Eki Görüntüle 1768110 Eki Görüntüle 1768111 Genişletmek için tıkla... Yok hocam, APMnin içinde sadece 3 seçenek var. ERP YOK Sorunu şu şekilde çözdüm; Denetim masası>Güç seçenekleri>Bilgisayar kapatıldığında yapılacakları seçin> Hızlı başlatmayı kapatın tikini kaldır. Herhangi bir eksisi olur mu bilgisayarın açılma hızından başka, bir bilgim olmasa da sorunumu çözdü, iyi forumlar.
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 6 Mayıs 2023 #4 Windows içinden aygıt yönetici ayarlarında güç tasarrufu modunu kulaklığa özel olarak açmayı deneyibilirsiniz. Belki işe yarar ancak emin değilim. Artı 0 Eksi
Windows içinden aygıt yönetici ayarlarında güç tasarrufu modunu kulaklığa özel olarak açmayı deneyibilirsiniz. Belki işe yarar ancak emin değilim.
byexe Nanopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 797 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #5 olvidobc dedi: Windows içinden aygıt yönetici ayarlarında güç tasarrufu modunu kulaklığa özel olarak açmayı deneyibilirsiniz. Belki işe yarar ancak emin değilim. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinde usb'ye pc kapalıyken güç verip vermemesini ayarlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
olvidobc dedi: Windows içinden aygıt yönetici ayarlarında güç tasarrufu modunu kulaklığa özel olarak açmayı deneyibilirsiniz. Belki işe yarar ancak emin değilim. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinde usb'ye pc kapalıyken güç verip vermemesini ayarlayabilirsiniz.
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.572 Makaleler 2 Çözümler 11 6 Mayıs 2023 #6 Anakart bios menüsü eski ise usb always on diye de yazabilir. Bios sürümü eski olabilir, kontrol edin isterseniz. Artı 0 Eksi
Anakart bios menüsü eski ise usb always on diye de yazabilir. Bios sürümü eski olabilir, kontrol edin isterseniz.
Kagan3496 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.496 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #7 Biosu güncelleyin şimdikiler mavi temalı bir Asus Ez biosuna sahip bu bios milattan önceye ait olabilir birde öyle deneyin Artı 0 Eksi
Biosu güncelleyin şimdikiler mavi temalı bir Asus Ez biosuna sahip bu bios milattan önceye ait olabilir birde öyle deneyin