Çözüldü ASUS Prime A320M-F BIOS'da ErP ayarı yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sabrano

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
İşlemci
Amd Ryzen 5 2600x
Bilgisayarımı kapattığım zaman kulaklığımın ışıkları yanmaya devam ediyor. Gamepower markası, yazılımından kapanmıyor. Her seferinde USB'den çekmek zorunda kalıyorum. BIOS'umda ErP ayarı yok.

Son düzenleme:
Çözüm
F7 (Advanced Mode) > Advanced > APM Configuration > ErP Ready > Enable

Eki Görüntüle 1768110

Eki Görüntüle 1768111
Yok hocam, APMnin içinde sadece 3 seçenek var. ERP YOK

Sorunu şu şekilde çözdüm;
Denetim masası>Güç seçenekleri>Bilgisayar kapatıldığında yapılacakları seçin> Hızlı başlatmayı kapatın tikini kaldır.

Herhangi bir eksisi olur mu bilgisayarın açılma hızından başka, bir bilgim olmasa da sorunumu çözdü, iyi forumlar.
F7 (Advanced Mode) > Advanced > APM Configuration > ErP Ready > Enable

Eki Görüntüle 1768110

Eki Görüntüle 1768111
Yok hocam, APMnin içinde sadece 3 seçenek var. ERP YOK

Sorunu şu şekilde çözdüm;
Denetim masası>Güç seçenekleri>Bilgisayar kapatıldığında yapılacakları seçin> Hızlı başlatmayı kapatın tikini kaldır.

Herhangi bir eksisi olur mu bilgisayarın açılma hızından başka, bir bilgim olmasa da sorunumu çözdü, iyi forumlar.

Çözüm
Windows içinden aygıt yönetici ayarlarında güç tasarrufu modunu kulaklığa özel olarak açmayı deneyibilirsiniz. Belki işe yarar ancak emin değilim.
Aygıt yöneticisinde usb'ye pc kapalıyken güç verip vermemesini ayarlayabilirsiniz.

Biosu güncelleyin şimdikiler mavi temalı bir Asus Ez biosuna sahip bu bios milattan önceye ait olabilir birde öyle deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…