Xwozzy1 Picopat Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #1 Merhaba, ASUS Prime A320M-F ile dkcca90 CPU fanı uyumlu mudur?
EmrebyR Femtopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #2 Evet uyumlu. Soğutma performansını bilmiyorum belki arkadaşlar alternatif önerebilir.
Xwozzy1 Picopat Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #3 EmrebyR dedi: Evet uyumlu. Soğutma performansını bilmiyorum belki arkadaşlar alternatif önerebilir. Genişletmek için tıkla... Benim anakartimdaki vida yerine girmiyor vidanin CPU faninin taninda yay var nasıl yapacagim. EmrebyR dedi: Evet uyumlu. Soğutma performansını bilmiyorum belki arkadaşlar alternatif önerebilir. Genişletmek için tıkla... Reis boyle yaylar var ne yapmam lazım. Dosya Ekleri 17448792982512692736560109125657.jpg 89,6 KB · Görüntüleme: 13 Son düzenleme: 17 Nisan 2025
EmrebyR dedi: Evet uyumlu. Soğutma performansını bilmiyorum belki arkadaşlar alternatif önerebilir. Genişletmek için tıkla... Benim anakartimdaki vida yerine girmiyor vidanin CPU faninin taninda yay var nasıl yapacagim. EmrebyR dedi: Evet uyumlu. Soğutma performansını bilmiyorum belki arkadaşlar alternatif önerebilir. Genişletmek için tıkla... Reis boyle yaylar var ne yapmam lazım.
EmrebyR Femtopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #4 Xwozzy1 dedi: Benim anakartimdaki vida yerine girmiyor vidanin CPU faninin taninda yay var nasıl yapacagim. Reis boyle yaylar var ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Yaylar soğutucunun bir parçası. termal macunu sürün, vidaları üstten bakarak konumlandırın. Ardından tornavida ile yavaş yavaş sıkın, o yay arada sıkışacak zaten. Fan kablosuna dikkat edin yeterli.
Xwozzy1 dedi: Benim anakartimdaki vida yerine girmiyor vidanin CPU faninin taninda yay var nasıl yapacagim. Reis boyle yaylar var ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Yaylar soğutucunun bir parçası. termal macunu sürün, vidaları üstten bakarak konumlandırın. Ardından tornavida ile yavaş yavaş sıkın, o yay arada sıkışacak zaten. Fan kablosuna dikkat edin yeterli.