U Unkownsoldier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 1.159 Çözümler 2 31 Aralık 2022 #1 ASUS Prime A320M-K anakart almıştım. Ancak elimde işlemci yok BIOS güncelleyemiyorum. Nerede yaptırabilirim acaba?
ASUS Prime A320M-K anakart almıştım. Ancak elimde işlemci yok BIOS güncelleyemiyorum. Nerede yaptırabilirim acaba?
Y.Can Aydın Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.201 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Aralık 2022 #2 Unkownsoldier dedi: ASUS Prime A320M-K anakart almıştım. Ancak elimde işlemci yok BIOS güncelleyemiyorum. Nerede yaptırabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... 5000 serisi işlemci mi takacaksınız?
Unkownsoldier dedi: ASUS Prime A320M-K anakart almıştım. Ancak elimde işlemci yok BIOS güncelleyemiyorum. Nerede yaptırabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... 5000 serisi işlemci mi takacaksınız?
U Unkownsoldier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 1.159 Çözümler 2 31 Aralık 2022 #3 Y.Can Aydın dedi: 5000 serisi işlemci mi takacaksınız? Genişletmek için tıkla... Evet 5.nesil Amd.
Y.Can Aydın Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.201 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Aralık 2022 #4 Unkownsoldier dedi: Evet 5.nesil AMD. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir arkadaşınız vs varsa işlemcisini ödünç verebilir 5 dakikalık iş. Onun dışında bilgisayarcıya götürülebilir. Ama tavsiye etmem yakın sayılmazsa.
Unkownsoldier dedi: Evet 5.nesil AMD. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir arkadaşınız vs varsa işlemcisini ödünç verebilir 5 dakikalık iş. Onun dışında bilgisayarcıya götürülebilir. Ama tavsiye etmem yakın sayılmazsa.