ASUS Prime A320M-K BIOS güncellerken donma

Esat409

Decapat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
ASUS Prime A320M-K anakart kullanıyorum. Sistemime format attım Windowsu felan lisanslayamadım bir türlü 0x8007232b mi ne bir hata alıp duruyordum. Dedim bi ihtimal anakarttandır bi bakınayım derken 4023 sürüm çıkmış güncelleyeyim tekrar denerim dedim. BIOS/UEFI'e girdim EZ Flash 3'e girdim ''via internet'' yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam onu seçtim güncellemeye başladım. Bunu daha önce de yapmıştım ondan sorun olmaz demiştim ama saatlerdir %28'de takılı kaldı ne yapacağımı bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla anakartımda dual BIOS/UEFI yok. Haberim olmayan bir teknoloji yoksa yarıda durduramam sanırım ne yapmam gerekiyor?

Konuyu açalı 30 dakika olmadı ama güncellemeyi sistem kendisi iptal etti ''Check Connection'' gibi bir şey yazıp BIOS/UEFI sürümünü 4011'de bıraktı. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar fişini çekmesin kesinlikle kendiliğinden düzeliyor. İlgilenen olursa bu BIOS/UEFI sürümünü güncelleyeyim mi ne yapayım daha önce bu şekilde sorun çıkmamıştı ama 1-2 hafta bekleyeyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı