STEM Decapat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #1 Anakart Asus Prime A320M-K Anakartima uyucak 3200 MHz 8 GB RAM ariyorum. Crucial Ballistix 8 GB kullanıyorum, bir daha alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2023
Anakartima uyucak 3200 MHz 8 GB RAM ariyorum. Crucial Ballistix 8 GB kullanıyorum, bir daha alacağım.
M_R_X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.115 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #2 STEM dedi: Anakartima uyucak 3200 MHz 8 GB RAM ariyorum. Crucial Ballistix 8 GB kullanıyorum, bir daha alacağım. Genişletmek için tıkla... CPU-Z programını indirip Memory ve SPD bölümlerinin ekran görüntüsünü atar mısınız?
STEM dedi: Anakartima uyucak 3200 MHz 8 GB RAM ariyorum. Crucial Ballistix 8 GB kullanıyorum, bir daha alacağım. Genişletmek için tıkla... CPU-Z programını indirip Memory ve SPD bölümlerinin ekran görüntüsünü atar mısınız?
STEM Decapat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #3 M_R_X dedi: CPU-Z programını indirip Memory ve SPD bölümlerinin ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Eve gidince atayim hocam.
M_R_X dedi: CPU-Z programını indirip Memory ve SPD bölümlerinin ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Eve gidince atayim hocam.