Kadirsvn000 Femtopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #1 DDR3 sistemim vardı anakart bozuldu yeni anakart düzgünce bulamadım 2. el hepsi bende DDR4 sisteme gecmeyi dusundum. Sistemim: Ryzen 3 3100. 4GB RAM(2666) Asus Prime A320M-K GT 415 Ekran kartini simdilik eskisini kullanacağım yenisini alamam butcem yok sonra ekleme yaparim ben. Sizce sistemim iyi mi ve uyumlu mu? Amazon.com.tr sitesine yönlendiriliyorsunuz www.akakce.com GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com
DDR3 sistemim vardı anakart bozuldu yeni anakart düzgünce bulamadım 2. el hepsi bende DDR4 sisteme gecmeyi dusundum. Sistemim: Ryzen 3 3100. 4GB RAM(2666) Asus Prime A320M-K GT 415 Ekran kartini simdilik eskisini kullanacağım yenisini alamam butcem yok sonra ekleme yaparim ben. Sizce sistemim iyi mi ve uyumlu mu? Amazon.com.tr sitesine yönlendiriliyorsunuz www.akakce.com GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com