ASUS Prime A320M-K vs Gigabyte B450M S2H

Isoayb

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, sınırlı bütçemle sistem toplamak istiyorum. Anakart olarak ASUS Prime A320M-K'yı mı önerirsiniz yoksa Gigabyte B450M S2H?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu anakartlar için bana önerilen ekran karti msı gtx 1050 2 gb. Sizce bu ekran karti dusuk bütçe icin nasıl? Yada sizin önerebileceğiniz bir ekran karti var mi? (Kullanacağım diğer parçalar: ryzen 5 2600, gskill 8 gb 3000mhz, team gx1 240 gb, 400w power supply)

Bütün sistem için bütçen nedir?

2500-3000 tl civarı.
2. el ekran kartı sorun olmazsa bunu alman en iyisi olacaktır:

Ekran kartı olarak:

Önerimdir ama ilan kalkarsa vs. bunlara da bakabilirsin:

Ilginiz icin çok teşekkür ederim. Ikinci el ekran kartı almayi düşünmüyorum sıfır alırım çünkü daha önce dolandırmıştım. Bu sistem oyun deneyimi açısından beni üzer mi? Size bahsettiğim sistem için çok iddalı konuşuldu piyasadaki çoğu oyunu kaldırır diye neden onu önermediniz? Sizin önerdiğiniz sistem ve benim soyledigim sistem arasındaki farkları söyleyebilir misiniz? Bunları bilmek istiyorum çünkü o bütçede bir parayi çok zor biriktirebildim. Bir pişmanlık yaşamak istemiyorum sizin bilginize ve deneyiminize ihtiyacim var

Ilginiz icin çok teşekkür ederim. Ikinci el ekran kartı almayi düşünmüyorum sıfır alırım çünkü daha önce dolandırmıştım.
GET ilanlı olduğu için dolandırılma ihtimaliniz düşük, satıcı da kötü gözükmüyor. Önceden birçok kez satmış, bence değerlendirin.

Satıcıya benchmark/test yapmasını da isteyebilirsiniz almadan önce. Siz bilirsiniz tabii.

i3 10100F, 2600'dan oyunlarda daha önde. RX 560 ve 1050 arasında oyunlarda pek fark yok da alacağınız 1050'nin linkini atabilir misiniz? Hiçbir yerde stok yoktu diye hatırlıyorum.

Söylediğiniz SSD iyi değil. Güç kaynağının tam adı/modeli nedir?

Ekran kartını bulamadım. Sanırım dediğiniz gibi stoklar tükenmiş. Güç kaynağı icin herhangi bir marka söylenmedi. 400w lik bir power supply yeterli denmişti. Neyse ben size güveniyorum ve sizin söylediğiniz sistemi kuracam. Fakat sizde güç kaynağı belirtmemişsiniz. Birde söylediğiniz sisteme güç kaynağı ve uygun fiyatli bir monitör soyleyebilir misiniz?

Neyse ben size güveniyorum ve sizin söylediğiniz sistemi kuracam. Fakat sizde güç kaynağı belirtmemişsiniz. Birde söylediğiniz sisteme güç kaynağı ve uygun fiyatli bir monitör soyleyebilir misiniz?
Attığım CS1102 kasasının içinde gelen 500W'lık VX Plus var. Monitör olarak bunu önerebilirim, tabii bütçen yetiyorsa:

Bu arada dediğim gibi satıcıdan Furmark, OCCT gibi bir stres testine sokmasını söyle, sıcaklık değerlerini, saat hızlarını vs. atsın. GPU-Z de indirip göstermesini isteyin.

GET ilanlı olsa da şüpheyle yaklaşmakta fayda var, dikkat edin derim. İsterseniz ayrı konu açabilirsiniz bunun hakkında, yardım edecek arkadaşlar vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…