ASUS Prime A320M-K vs Gigabyte B450M S2H

Değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Son bir sorum daha olacaktı. Power supply in sertifikası var mı? Herhangi bir kısa devrede veya elektrik kesintisinde sistem çöp olmasın

Değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Son bir sorum daha olacaktı. Power supply in sertifikası var mı? Herhangi bir kısa devrede veya elektrik kesintisinde sistem çöp olmasın.
Temel korumalara sahip, sorun çıkartacağını sanmıyorum böyle bir sistemde. +80 sertifikası yok ama bu fiyata göz ardı edilebilir, korumaları eksik olmasın yeter.

Son düzenleme:
Korumaları eksik olmasın derken neyi kastettiniz anlamadım
Bir de önerdiğiniz ikinci el ekran karti yerine bunu alsam bir fark olur mu?
Turbox almayın, berbattır. Pişman olursun. 2. el almak daha iyi olur. Sıfır alacaksan bu olur:

Bu arada attığım 2. el kart temizse sıfırdan farkı olmayacaktır, performans aynı.

Turbox almayın, berbattır. Pişman olursun. 2. el almak daha iyi olur. Sıfır alacaksan bu olur:

Bu arada attığım 2. el kart temizse sıfırdan farkı olmayacaktır, performans aynı.
Sizin dediğiniz gibi ikinci el alacam. Mesaj attım dönüş bekliyorum fakat olmazsa cihazın sıfırı bu mu?

Attığım CS1102 kasasının içinde gelen 500W'lık VX Plus var. Monitör olarak bunu önerebilirim, tabii bütçen yetiyorsa:

Bu arada dediğim gibi satıcıdan Furmark, OCCT gibi bir stres testine sokmasını söyle, sıcaklık değerlerini, saat hızlarını vs. atsın. GPU-Z de indirip göstermesini isteyin.

GET ilanlı olsa da şüpheyle yaklaşmakta fayda var, dikkat edin derim. İsterseniz ayrı konu açabilirsiniz bunun hakkında, yardım edecek arkadaşlar vardır.
Philips monitör guzel ama fiyatı daha uygun olan buna benzer önerebileceğiniz bir monitör var mıdır

Philips monitör guzel ama fiyatı daha uygun olan buna benzer önerebileceğiniz bir monitör var mıdır.
Attığım monitörün altına pek düşmeni tavsiye etmem, genellikle vasat modeller var. Sen bilirsin:

150 - 100 TL için değmez açıkçası.

Doğru diyorsunuz. Siparisleri vermeye basladim sadece guc kaynağı biraz gözümu korkutuyor acikcasi. Kasa ve guc kaynağı 80 plus sertifikali bir sey onerirseniz csecokvinirim. Bu arada değerli vaktinizi ayırdığınız icin cok tesekkur ederim.

Doğru diyorsunuz. Siparisleri vermeye basladim sadece guc kaynağı biraz gözümu korkutuyor acikcasi. Kasa ve guc kaynağı 80 plus sertifikali bir sey onerirseniz csecokvinirim. Bu arada değerli vaktinizi ayırdığınız icin cok tesekkur ederim.
Böyle bir sisteme sıkıntı çıkarmaz merak etmeyin, bütçenizi çok aşmasın diye böyle önerdim. En uygun fiyata ayrı kasa ve güç kaynağı istiyorsanız bunlar olur:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı