Her Anakart'ın onboard ses soketi vardır. Sizin Anakart'ınızın da onboard ses kartı var. Ama güçlü ve kaliteli bir ses almak istiyorum diyorsanız ekstra olarak kaliteli bir harici ses kartı alabilirsiniz.
NOT: Güçlü ve kaliteli Anakart'ların ses kartları kalitelidir gerek duymayabilirsiniz. Sizin Anakart'ınız bu Anakartlar'dan olmadığı için ihtiyacınız olabilir.
Tartışmaya gerek bile duymuyorum ne dediğimi zaten bilgisi olan arkadaşlar anlayacaktır. Siz bildiğiniz yanlışlarla takılmaya devam edin kolay gelsin.Sıradan bir bilgisayar kullanıcısı için giriş ve üst seviye ses kartının pek bir farkı olmayacaktır. Oyunlarda bu farkı anlamak çok zor çünkü insan kulağı algılayamaz bile. Tek fark stüdyo ortamında farkedilir bir şekilde olacaktır.
Almak istediğim kulaklığın ses kartı yanında geliyor bu şekilde olurmu peki (kulaklık razer blackshark V2)Her Anakart'ın onboard ses soketi vardır. Sizin Anakart'ınızın da onboard ses kartı var. Ama güçlü ve kaliteli bir ses almak istiyorum diyorsanız ekstra olarak kaliteli bir harici ses kartı alabilirsiniz.
NOT: Güçlü ve kaliteli Anakart'ların ses kartları kalitelidir gerek duymayabilirsiniz. Sizin Anakart'ınız bu Anakartlar'dan olmadığı için ihtiyacınız olabilir.
Öyle bir imkan sunuyorsa süper no problemAlmak istediğim kulaklığın ses kartı yanında geliyor bu şekilde olurmu peki (kulaklık razer blackshark V2)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.