lutfy Decapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #1 Selam herkese. Anakartım ASUS Prime A520M-A 4800MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 mATX,sadece 1 adet M.2 slotu var ve o da dolu. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu parçayı alsam kasada takacak yer var mı M.2 slotu dışında?
Selam herkese. Anakartım ASUS Prime A520M-A 4800MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 mATX,sadece 1 adet M.2 slotu var ve o da dolu. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu parçayı alsam kasada takacak yer var mı M.2 slotu dışında?
Onur Ulucan Megapat Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 152 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2023 #2 Anakartınızın 4 adet PCI Express 3.0 girişi bulunuyor yani evet var.
lutfy Decapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #3 Onur Ulucan dedi: Anakartınızın 4 adet PCI Express 3.0 girişi bulunuyor yani evet var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sipariş ettim
Onur Ulucan dedi: Anakartınızın 4 adet PCI Express 3.0 girişi bulunuyor yani evet var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sipariş ettim