Çözüldü Asus Prime A520M-K sistemde mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

saudadev

Femtopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://we.tl/t-WgOuqhqaTA
RAM
Asus Dual GeForce RTX 4060 V2 OC
SSD veya HDD modeli
Team MP33 Pro 512GB 2400/2100MB/s NVMe PCIe Gen3x4
Ekran kartı
Nvidia 4060 DUAL RTX
Anakart
Asus Prime A520M-K AMD A520 Soket AM4 DDR4 4600
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz 6 Çekirdek 35MB Önbellek
Hocam ben analiz ettim fakat sadece bir tanesini anlayıp çözmeye cesaretim yetti. Bilen biri yardımcı olursa daha iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.

edit : ram kısmını yanlış yazmışım mevcut ram ( Team T-Force Vulcan Z Red 16GB(2x8GB) 3200Mhz CL16 DDR4 Gaming Ram )

Son düzenleme:
Çözüm
NVIDIA ekran kartı sürüsünü DDU ile kaldırıp yeniden kurun.

ViGEmBus sürücüsü sebebiyle gerçekleşmiş bir hata. Güncelleyin, düzelmezse kaldırın.

BIOS sürümünüz eski gibi görünüyor. Güncelleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ViGEmBus sürücüsü sebebiyle gerçekleşmiş bir hata. Güncelleyin, düzelmezse kaldırın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Sadece 1 hata ondan kaynaklı diye gördüm sürücüyü zaten kaldırdım fakat diğerlerini anlayamadığım için paylaştım. BIOS daha önce güncelledim zaten, en son birkaç ay önce yeni güncelleme gelmiş onu da yapmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece 1 hata ondan kaynaklı diye gördüm sürücüyü zaten kaldırdım fakat diğerlerini anlayamadığım için paylaştım. BIOS daha önce güncelledim zaten, en son birkaç ay önce yeni güncelleme gelmiş onu da yapmıştım.
Tüm dediklerimi yaptınız yani? RAM testi yapın. Sonuçları paylaşın.

Tüm dediklerimi yaptınız yani? RAM testi yapın. Sonuçları paylaşın.

Onları yaptım şu anlık bir sorun yok, tekrarlanırsa tekrardan dosyayı paylaşırım. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı