E ENES SİLİNMEZ Zeptopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #1 Soruda dediğim gibi ASUS Prime A520M-R 5100MHz anakartı için ek bir Wi-Fi aparatı gerekli midir yoksa kendisinde bu özellik bulunuyor mu?
Soruda dediğim gibi ASUS Prime A520M-R 5100MHz anakartı için ek bir Wi-Fi aparatı gerekli midir yoksa kendisinde bu özellik bulunuyor mu?
Aquino Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 295 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #2 Anakartın adında Wi-Fi yazmıyorsa ekstra aparat gerekir demektir. Artı 0 Eksi
KS KS E ENES SİLİNMEZ Zeptopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #3 Aquino dedi: Anakartın adında Wi-Fi yazmıyorsa ekstra aparat gerekir demektir. Genişletmek için tıkla... ASUS Prime A520M-R 5100MHz (OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI mATX anakart tam adı bu yok yani değil mi? Artı 0 Eksi
Aquino dedi: Anakartın adında Wi-Fi yazmıyorsa ekstra aparat gerekir demektir. Genişletmek için tıkla... ASUS Prime A520M-R 5100MHz (OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI mATX anakart tam adı bu yok yani değil mi?
Aquino Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 295 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #4 ENES SİLİNMEZ dedi: ASUS Prime A520M-R 5100MHz (OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI mATX anakart tam adı bu yok yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet yok.Anakartın teknik özelliklerine de baktım.Wi-Fi ile ilgili bir yazı göremedim.Siz de bıraktığım linkten inceleyebilirsiniz. PRIME A520M-Rï½Anakartï½ASUS Türkiye AMD A520 (Ryzen⢠AM4) micro-ATX motherboard with M.2 support, Realtek 1Gb Ethernet, HDMIâ¢, SATA 6 Gbps, rear and front USB 5Gbps support www.asus.com Artı 0 Eksi
ENES SİLİNMEZ dedi: ASUS Prime A520M-R 5100MHz (OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI mATX anakart tam adı bu yok yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet yok.Anakartın teknik özelliklerine de baktım.Wi-Fi ile ilgili bir yazı göremedim.Siz de bıraktığım linkten inceleyebilirsiniz. PRIME A520M-Rï½Anakartï½ASUS Türkiye AMD A520 (Ryzen⢠AM4) micro-ATX motherboard with M.2 support, Realtek 1Gb Ethernet, HDMIâ¢, SATA 6 Gbps, rear and front USB 5Gbps support www.asus.com
KS KS E ENES SİLİNMEZ Zeptopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #5 Aquino dedi: Evet yok. Anakartın teknik özelliklerine de baktım. Wi-Fi ile ilgili bir yazı göremedim. Siz de bıraktığım linkten inceleyebilirsiniz. PRIME A520M-Rï½Anakartï½ASUS Türkiye AMD A520 (Ryzen⢠AM4) micro-ATX motherboard with M.2 support, Realtek 1Gb Ethernet, HDMIâ¢, SATA 6 Gbps, rear and front USB 5Gbps support www.asus.com Genişletmek için tıkla... Peki Wi-Fi bağlantısı için ne almamız gerekiyordu? Artı 0 Eksi
Aquino dedi: Evet yok. Anakartın teknik özelliklerine de baktım. Wi-Fi ile ilgili bir yazı göremedim. Siz de bıraktığım linkten inceleyebilirsiniz. PRIME A520M-Rï½Anakartï½ASUS Türkiye AMD A520 (Ryzen⢠AM4) micro-ATX motherboard with M.2 support, Realtek 1Gb Ethernet, HDMIâ¢, SATA 6 Gbps, rear and front USB 5Gbps support www.asus.com Genişletmek için tıkla... Peki Wi-Fi bağlantısı için ne almamız gerekiyordu?
Aquino Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 295 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #6 ENES SİLİNMEZ dedi: Peki Wi-Fi bağlantısı için ne almamız gerekiyordu? Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wn722n-150-mbps-n-kablosuz-yuksek-kazanimli-usb-adaptor-pm-bd97008 Bu tarz bir ürün gerekiyor.Wifi adaptörü.Bunu alın diye paylaşmadım,sadece örnek olması için.Beklentinize göre araştırıp,ürün özelliklerine,yorumlarına vs. bakıp alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
ENES SİLİNMEZ dedi: Peki Wi-Fi bağlantısı için ne almamız gerekiyordu? Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wn722n-150-mbps-n-kablosuz-yuksek-kazanimli-usb-adaptor-pm-bd97008 Bu tarz bir ürün gerekiyor.Wifi adaptörü.Bunu alın diye paylaşmadım,sadece örnek olması için.Beklentinize göre araştırıp,ürün özelliklerine,yorumlarına vs. bakıp alabilirsiniz.