ASUS Prime A620M-K BIOS güncellenmiyor

Leporis

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 2.ekranıma görüntü gelmiyor bunu düzeltmek için BIOS'u güncellemeyi deneyecektim fakat BIOS'ta güncellenmiyor. USB ile BIOS güncelleme adımlarını yaparken PC kapanıyor ve tekrar açılıyor, kısacası güncellenmiyor. Nedenini bilen var mıdır? Daha önceleri sorunsuz şekilde güncelleyebiliyordum.
ASUS Prime A620Mk anakart

Dosya Ekleri

• cpu.png
    cpu.png
    31,3 KB · Görüntüleme: 30
  • msinfo.png
    msinfo.png
    49,7 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot 2024-12-15 142957.png
    Screenshot 2024-12-15 142957.png
    40,6 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de anakartım aynı anakart flash ile güncelleme yaparken BIOS renamer kullanırsam Update başladığı zaman PC yeniden başlıyordu sonra BIOS renamer kullanmadan direkt Update yaptım ancak bu sefer Update olduktan sonra ekrana görüntü gelmedi BIOS'a dönüp save and exit deyip çıktım ve BIOS güncel duruma gelmişti. İsterseniz bir deneyin ancak biraz riskli cla CMOS için yeteri kadar tecrübeniz yoksa.

PSU nedir ve kaç volt nasıl öğrenebilirim bilmiyorum

Benim de anakartım aynı anakart flash ile güncelleme yaparken BIOS renamer kullanırsam Update başladığı zaman PC yeniden başlıyordu sonra BIOS renamer kullanmadan direkt Update yaptım ancak bu sefer Update olduktan sonra ekrana görüntü gelmedi BIOS'a dönüp save and exit deyip çıktım ve BIOS güncel duruma gelmişti. İsterseniz bir deneyin ancak biraz riskli cla CMOS için yeteri kadar tecrübeniz yoksa.

Vallahi hocam hiç anlamıyorum detaylı. Daha önceleri BIOS sürücü indirip USB atıp yapıyordum şimdi böyle bir sorun yaşadım.

PSU nedir ve kaç volt nasıl öğrenebilirim bilmiyorum
Psu bilgisayarı güç verip çalıştıran güç kaynağıdır arkadaki kapağı çıkartıp markasına ve kaç watt olduğuna bakabilirsin.

Vallahi hocam hiç anlamıyorum detaylı. Daha önceleri BIOS sürücü indirip USB atıp yapıyordum şimdi böyle bir sorun yaşadım.
Hocam izlediğiniz videoda bios renamer kullanılıyorsa onu kullanmayın sonrasında yazdığım şeyi deneyin ancak riskli sanırsam siz de benim gibi bilgisayardan anlamıyorsunuz😄

PSU bilgisayarı güç verip çalıştıran güç kaynağıdır arkadaki kapağı çıkartıp markasına ve kaç watt olduğuna bakabilirsin.

Hocam izlediğiniz videoda BIOS renamer kullanılıyorsa onu kullanmayın sonrasında yazdığım şeyi deneyin ancak riskli sanırsam siz de benim gibi bilgisayardan anlamıyorsunuz😄

Kasayı açmadım fakat PC aldığım siteden ürüne baktım kasa açıklamasında Enermax StarryFort SF60 ARGB Temperli Cam USB 3.0 Mid Tower ATX + MAXPRO III 600W Gaming Kasa bu şekilde yazıyor burada yazıyor olabilir mi?

PSU bilgisayarı güç verip çalıştıran güç kaynağıdır arkadaki kapağı çıkartıp markasına ve kaç watt olduğuna bakabilirsin.

Hocam izlediğiniz videoda BIOS renamer kullanılıyorsa onu kullanmayın sonrasında yazdığım şeyi deneyin ancak riskli sanırsam siz de benim gibi bilgisayardan anlamıyorsunuz😄

Maalesef pek anlamıyorum bende. Daha önce defalarca güncelledim aynı şekilde şimdi neden böyle oldu anlamadım.

Aynı sorunu bende yaşamıştım. BIOS güncelleme dosyasını windowsunun kurulu oldugu diske direkt at USB'de sıkıntı çıkartıyor.

Aynı sorunu bende yaşamıştım. BIOS güncelleme dosyasını windowsunun kurulu oldugu diske direkt at USB'de sıkıntı çıkartıyor.

Sonrasında BIOS'a girip güncellemeyi yap.

PS'unuz 600 watt hocam(orada gördüğünüz gibi 600W yazıyor)

Evet anladım sonradan :D

Sonrasında BIOS'a girip güncellemeyi yap.

Bilgisayardan fazla anlamıyorum detaylı anlatma şansın var mı? Windows C'de kurulu oraya nereye atacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı