DDR5 toplayacağım sistemde 7500F kullanacağım. Uygun olması ve ARGB destekli olmasını istiyorum. RAM'leri 32 GB almayı planlıyorum. Bu yüzden anakart fazla pahalı olmazsa iyi olur. Hangisini almalıyım? Ne farkları olur? MSI 650M-B ile ilgili pek fazla konu ve kıyaslama göremedim internette. MSI PRO B650M-B ASUS PRIME A620M-K
DDR5 toplayacağım sistemde 7500F kullanacağım. Uygun olması ve ARGB destekli olmasını istiyorum. RAM'leri 32 GB almayı planlıyorum. Bu yüzden anakart fazla pahalı olmazsa iyi olur. Hangisini almalıyım? Ne farkları olur? MSI 650M-B ile ilgili pek fazla konu ve kıyaslama göremedim internette. MSI PRO B650M-B ASUS PRIME A620M-K
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.237,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Pckolik den iyzico+parolapara ile alırsan cashback ler ile 5k ya falan düşüyor, Gamingen.tr ve Pckolik teki herhangi bir üründe bu kampanyayı kullanabilirsin illa bu kart olmasa da olur