E Ezerboi Kilopat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 95 27 Ocak 2023 #1 Selam. Mantıs veya Ultima hazır sistemlerden birini satın alacağım. En mantıklı kasa olarak ikisi kalmış sanırım. Siz hangisini önerirsiniz? ASUS Prime AP201 USB 3.2 Mesh Siyah MicroATX Kasa Kompakt 33 litrelik alanı ile yüksek performanslı bir platform sunarak 360 mm AIO soğutucular ve 338 mm uzunluğa kadar ekran kartlarına destek sağlar. www.gaming.gen.tr CORSAIR iCUE 220T RGB Airflow Tempered Glass USB 3.1 Siyah Mid Tower Kasa CORSAIR iCUE 220T Airflow Kasa,sisteminizi en iyi şekilde soğutmak için yapılandırılmış,çelik ön panel ile birlikte gelir. Her biri sekiz ayrı adreslenebilir led ile donatılmış üç adet CORSAIR SP120… www.gaming.gen.tr + Son düzenleme: 28 Ocak 2023
Selam. Mantıs veya Ultima hazır sistemlerden birini satın alacağım. En mantıklı kasa olarak ikisi kalmış sanırım. Siz hangisini önerirsiniz? ASUS Prime AP201 USB 3.2 Mesh Siyah MicroATX Kasa Kompakt 33 litrelik alanı ile yüksek performanslı bir platform sunarak 360 mm AIO soğutucular ve 338 mm uzunluğa kadar ekran kartlarına destek sağlar. www.gaming.gen.tr CORSAIR iCUE 220T RGB Airflow Tempered Glass USB 3.1 Siyah Mid Tower Kasa CORSAIR iCUE 220T Airflow Kasa,sisteminizi en iyi şekilde soğutmak için yapılandırılmış,çelik ön panel ile birlikte gelir. Her biri sekiz ayrı adreslenebilir led ile donatılmış üç adet CORSAIR SP120… www.gaming.gen.tr +
mertlev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.457 Çözümler 2 2 Şubat 2023 #2 Bende merak ediyorum.
E Ezerboi Kilopat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 95 2 Şubat 2023 #3 mertlev dedi: Bende merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kimse cevap atmayınca corsairi aldım hocam.
mertlev dedi: Bende merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kimse cevap atmayınca corsairi aldım hocam.
mertlev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.457 Çözümler 2 3 Şubat 2023 #4 Ezerboi dedi: Kimse cevap atmayınca corsairi aldım hocam. Genişletmek için tıkla... Bende şununla ASUS Prime AP201 USB 3.2 Mesh Siyah MicroATX Kasa Kompakt 33 litrelik alanı ile yüksek performanslı bir platform sunarak 360 mm AIO soğutucular ve 338 mm uzunluğa kadar ekran kartlarına destek sağlar. www.gaming.gen.tr Şunun arasında kaldım daha almadım. ASUS TUF GAMING GT301 RGB USB 3.1 Mid Tower Kasa Önden kasanın üstüne kadar uzanan delikli petek tasarımı, kasanın hava akışına katkı sağlarken aynı zamanda benzersiz bir estetik ve tarz sunar. www.gaming.gen.tr Sizin aldığınız modelde ilgimi çekiyor gelince malzeme kalitesi hava akışı açısından yorumunuzu da okumak isterim. Hayırlı olsun
Ezerboi dedi: Kimse cevap atmayınca corsairi aldım hocam. Genişletmek için tıkla... Bende şununla ASUS Prime AP201 USB 3.2 Mesh Siyah MicroATX Kasa Kompakt 33 litrelik alanı ile yüksek performanslı bir platform sunarak 360 mm AIO soğutucular ve 338 mm uzunluğa kadar ekran kartlarına destek sağlar. www.gaming.gen.tr Şunun arasında kaldım daha almadım. ASUS TUF GAMING GT301 RGB USB 3.1 Mid Tower Kasa Önden kasanın üstüne kadar uzanan delikli petek tasarımı, kasanın hava akışına katkı sağlarken aynı zamanda benzersiz bir estetik ve tarz sunar. www.gaming.gen.tr Sizin aldığınız modelde ilgimi çekiyor gelince malzeme kalitesi hava akışı açısından yorumunuzu da okumak isterim. Hayırlı olsun
E Ezerboi Kilopat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 95 3 Şubat 2023 #5 mertlev dedi: Bende şununla ASUS Prime AP201 USB 3.2 Mesh Siyah MicroATX Kasa Kompakt 33 litrelik alanı ile yüksek performanslı bir platform sunarak 360 mm AIO soğutucular ve 338 mm uzunluğa kadar ekran kartlarına destek sağlar. www.gaming.gen.tr Şunun arasında kaldım daha almadım. ASUS TUF GAMING GT301 RGB USB 3.1 Mid Tower Kasa Önden kasanın üstüne kadar uzanan delikli petek tasarımı, kasanın hava akışına katkı sağlarken aynı zamanda benzersiz bir estetik ve tarz sunar. www.gaming.gen.tr Sizin aldığınız modelde ilgimi çekiyor gelince malzeme kalitesi hava akışı açısından yorumunuzu da okumak isterim. Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Tufa ben de bakmıştım ama fiyat farkına değmez diye düşünmüştüm. Geldiği zaman yazarım tabii ki. Çok teşekkür ederim
mertlev dedi: Bende şununla ASUS Prime AP201 USB 3.2 Mesh Siyah MicroATX Kasa Kompakt 33 litrelik alanı ile yüksek performanslı bir platform sunarak 360 mm AIO soğutucular ve 338 mm uzunluğa kadar ekran kartlarına destek sağlar. www.gaming.gen.tr Şunun arasında kaldım daha almadım. ASUS TUF GAMING GT301 RGB USB 3.1 Mid Tower Kasa Önden kasanın üstüne kadar uzanan delikli petek tasarımı, kasanın hava akışına katkı sağlarken aynı zamanda benzersiz bir estetik ve tarz sunar. www.gaming.gen.tr Sizin aldığınız modelde ilgimi çekiyor gelince malzeme kalitesi hava akışı açısından yorumunuzu da okumak isterim. Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Tufa ben de bakmıştım ama fiyat farkına değmez diye düşünmüştüm. Geldiği zaman yazarım tabii ki. Çok teşekkür ederim