ASUS Prime AP201 vs TUF Gaming GT301

norent

Hectopat
Daha fazla  
ASUS Prime AP201 temperli cam
ASUS TUF Gaming GT301
Hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tuflar oyun için daha iyidir ve daha ferah kasa içi var alınabilir ASUS TUF Gaming GT301

ASUS Prime AP201 temperli cam
ASUS TUF Gaming GT301
Hangisini tercih etmeliyim?
Biri max mATX anakart, diğeri max Atx anakart destekliyor. Kullanacağın parçalar neler?

AP201 max gpu uzunluk desteği 338mm, GT301 max gpu uzunluk desteği 320mm

Kullanacağın parçalara göre burda karşılaştır ona göre al.

Gt301'de sanırım üst panele 240mm radyatör taktığında yüksek profilli ramlere temas ettiği için vida yuvaları denk gelmiyordu.

Ben AP201 tercih ederdim.

Dosya Ekleri

• 1685607651187.png
    256,6 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Büyük ihtimal hazır sistem bakıyorsun. AP201 kasada ses yalıtımı yok, kasada 6700xt gibi coil whine yapan bir kart varsa önermiyorum. GT301 tercih et.

Büyük ihtimal hazır sistem bakıyorsun. AP201 kasada ses yalıtımı yok, kasada 6700XT gibi coil whine yapan bir kart varsa önermiyorum. GT301 tercih et.

Arkadaş haklı yalnız 6700XT kartına direk coil whine var demeseydiniz keşke Evet ASUS'un Dual serilerinin çoğunda bu sorun var ancak genel olarak tüm kartlarda olabilen bir sorun ve tüm 6700XT'lerde yok.

Arkadaş haklı yalnız 6700XT kartına direk coil whine var demeseydiniz keşke Evet ASUS'un Dual serilerinin çoğunda bu sorun var ancak genel olarak tüm kartlarda olabilen bir sorun ve tüm 6700XT'lerde yok.
İki kart denedim ikisinde de aynı sorun var hatta birinde sonradan başladı. Araştırdığımda büyük çoğunluk Asus kartta bu sorunu yaşıyor. Bu kasalarıda Asus ekran kartıyla satıyorlar cw ihtimali çok yüksek.

Ap201 i full mesh yapısıyla severek kullanıyorum.
Ayrıca detaylı özellikleri için şu videoyu izleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Büyük ihtimal hazır sistem bakıyorsun. AP201 kasada ses yalıtımı yok, kasada 6700XT gibi coil whine yapan bir kart varsa önermiyorum. GT301 tercih et.

Evet hazır sistem bakıyorum coil whine olayını bir videonun yorumlarında gördüm açıkçası o biraz aklımı karıştırıyor. Bir de özelleştirme de Ryzen 5 5600 MPK ile normal Ryzen 5 5600 arasında 400TL fark var o farka değer mi MPK olanı daha ucuz. Siteye yazdığımda fan taktıklarını söylediler.

Aynı işlemci MPK olanda kutu yok. Coil whine olayı şans ama çoğu kartta var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…