Schumi9988 Kilopat Katılım 10 Haziran 2017 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #1 Aldığım SSD için anchor aldım fakat takılması gereken yer vida üstüne takmak istersem anchordan daha küçük. Bu videoları çıkarabilir mi yim zarar vermek istemiyorum yuvalara. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2022
Aldığım SSD için anchor aldım fakat takılması gereken yer vida üstüne takmak istersem anchordan daha küçük. Bu videoları çıkarabilir mi yim zarar vermek istemiyorum yuvalara.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 25 Mayıs 2022 #2 Onları çıkarmayacaksın anakartın kutusunda vidanın kendisi olacak minik bir poşetin içerisinde. Eskiden bu anakarttan vardı bende böyle takılıydı. Anchor dediğin ne onu bilemedim yalnız farklı bir şeyden söz ediyorsan fikrim yok.
Onları çıkarmayacaksın anakartın kutusunda vidanın kendisi olacak minik bir poşetin içerisinde. Eskiden bu anakarttan vardı bende böyle takılıydı. Anchor dediğin ne onu bilemedim yalnız farklı bir şeyden söz ediyorsan fikrim yok.
Schumi9988 Kilopat Katılım 10 Haziran 2017 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #3 Anchor ucunu sivrileştirip vida yerine taktım umarım sorun olmaz