D doganbey Hectopat Katılım 11 Mayıs 2017 Mesajlar 36 21 Mayıs 2017 #1 Bu anakartlardan hangisi daha kaliteli?
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 21 Mayıs 2017 #2 MSI daha iyi ancak Gigabyte öneririm.
KS KS D doganbey Hectopat Katılım 11 Mayıs 2017 Mesajlar 36 21 Mayıs 2017 #3 Bayram Şenakar dedi: MSI daha iyi ancak Gigabyte öneririm. Genişletmek için tıkla... Gigabyte'de iyi ancak bütçem en fazla MSI'ye yetiyor, MSI'nin iyi olup olmadığını öğrenmek istedim.
Bayram Şenakar dedi: MSI daha iyi ancak Gigabyte öneririm. Genişletmek için tıkla... Gigabyte'de iyi ancak bütçem en fazla MSI'ye yetiyor, MSI'nin iyi olup olmadığını öğrenmek istedim.
Toshi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 1.090 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2017 #4 Ses kartları ve Ethernet yongaları aynı. Ben olsam Asus seçerdim küçük anakartları sevmiyorum.
KS KS D doganbey Hectopat Katılım 11 Mayıs 2017 Mesajlar 36 21 Mayıs 2017 #5 Toshi dedi: Ses kartları ve Ethernet yongaları aynı. Ben olsam Asus seçerdim küçük anakartları sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Görünümü benim için önemli değil kalitelerinden bahsediyorum.
Toshi dedi: Ses kartları ve Ethernet yongaları aynı. Ben olsam Asus seçerdim küçük anakartları sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Görünümü benim için önemli değil kalitelerinden bahsediyorum.
Toshi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 1.090 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2017 #6 Silinen üye dedi: Görünümü benim için önemli değil kalitelerinden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Kalite derken ne kastediyorsun anlamadım fakat 2 üründe seni üzmez. Yani Asus ve ya MSI aldığında elinde kırılacak hali yok
Silinen üye dedi: Görünümü benim için önemli değil kalitelerinden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Kalite derken ne kastediyorsun anlamadım fakat 2 üründe seni üzmez. Yani Asus ve ya MSI aldığında elinde kırılacak hali yok
KS KS D doganbey Hectopat Katılım 11 Mayıs 2017 Mesajlar 36 21 Mayıs 2017 #7 Toshi dedi: Kalite derken ne kastediyorsun anlamadım fakat 2 üründe seni üzmez. Yani Asus ve ya MSI aldığında elinde kırılacak hali yok Genişletmek için tıkla... Kalite derken hangisi daha çok performans gösteriyor onu demek istedim
Toshi dedi: Kalite derken ne kastediyorsun anlamadım fakat 2 üründe seni üzmez. Yani Asus ve ya MSI aldığında elinde kırılacak hali yok Genişletmek için tıkla... Kalite derken hangisi daha çok performans gösteriyor onu demek istedim
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 21 Mayıs 2017 #8 Hocam, bütçenizi söylerseniz size yardımcı olabilirim.
KS KS D doganbey Hectopat Katılım 11 Mayıs 2017 Mesajlar 36 21 Mayıs 2017 #9 Bayram Şenakar dedi: Hocam, bütçenizi söylerseniz size yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Bütçem max 3050 TL, eğer benim için bir sistem toplicaksan Amazon'dan toplarmısın? Yurtdışında yaşıyorum o yüzden.
Bayram Şenakar dedi: Hocam, bütçenizi söylerseniz size yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Bütçem max 3050 TL, eğer benim için bir sistem toplicaksan Amazon'dan toplarmısın? Yurtdışında yaşıyorum o yüzden.
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 21 Mayıs 2017 #10 Silinen üye dedi: Bütçem en max 3050 TL, eğer benim için bir sistem toplicaksan Amazon'dan toplarmısın? Yurtdışında yaşıyorum o yüzden. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de toplarım. Yaklaşık yarım saat sonra sistemi buraya atarım.
Silinen üye dedi: Bütçem en max 3050 TL, eğer benim için bir sistem toplicaksan Amazon'dan toplarmısın? Yurtdışında yaşıyorum o yüzden. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de toplarım. Yaklaşık yarım saat sonra sistemi buraya atarım.