Asus Prime B350M-A BIOS Update Ve Windows Kurulumu

KinglionOrtiger

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce Vatan'dan bilgisayar aldım. Bilgisayarıma format atmamışlar hala eski Windows 10 ve virüslü dosyalar var.

1) HDD Format atıp SSD'ye UEFI Windows 10 kurmak
2) BIOS update yapmak
3) RAM 2133MHz görünüyor 3000MHz'e düzeltmek ve sistemde OC varsa kaldırmak

Bunları denedim hepsinde bir sorun çıktı sorun şu : Windows 10 Technopat kanalından yaptım ISO'yu felan ''recovery 000x22''5 gibi birşey çıktı RAM'leri yükselttim dııııt sesi çıktı kapattım tekrar açtım düzeldi ama hala aynı.
BIOS updatede not reading dedi. Asus Prime B350m-a çok üzgünüm :(
Sizce ücreti ne kadar olur şu an gidip soramıyorum telefon numarısını da bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayni anakartdan bende de var. Sana bir video atarak yardimci olmaya calisayim.
Mümkünse ben de aynı yardımı alabilir miyim? Aynı sorun bende de var çünkü.

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce Vatan'dan bilgisayar aldım. Bilgisayarıma format atmamışlar hala eski Windows 10 ve virüslü dosyalar var.

1) HDD Format atıp SSD'ye UEFI Windows 10 kurmak
2) BIOS update yapmak
3) RAM 2133MHz görünüyor 3000MHz'e düzeltmek ve sistemde OC varsa kaldırmak

Bunları denedim hepsinde bir sorun çıktı sorun şu : Windows 10 Technopat kanalından yaptım ISO'yu felan ''recovery 000x22''5 gibi birşey çıktı RAM'leri yükselttim dııııt sesi çıktı kapattım tekrar açtım düzeldi ama hala aynı.
BIOS updatede not reading dedi. Asus Prime B350m-a çok üzgünüm :(
Sizce ücreti ne kadar olur şu an gidip soramıyorum telefon numarısını da bilmiyorum.

Sorun çözüldü mü? Çözümü nasıl rica etsem açıklar mısınız?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı